language

Kulcsszavak:

protekció highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [983]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A Kádár- és a Castro-villára is lecsaptak Balatonaligán a kiváltságosok

Sokmilliárdnyi közpénzzel támogatta, majd kiemeltté minősítette a kormány a balatoni Aligaliget-projektet, ám az – akárcsak az előd pártüdülő a Kádár-korban – a kivételezetteket szolgálná.

Egy fideszes parlamenti képviselő fia 160 millió forint EU-s támogatást kapott borházra

Hörcsik Richárd fideszes képviselő, az Európai ügyek bizottsága elnöke 2016-ban a kvótanépszavazás parlamenti vitájában Brüsszelnek sárga lapot mutatva azt mondta, szerinte „az Unió egységére a legnagyobb veszélyt épp az Európai Bizottság jelenti”. Pár évvel korábban már mutatott ilyen lapot, amikor létre akarták hozni az Európai Ügyészséget, amiből Magyarország nagyon ki akar maradni. A Hír Tv azonban tavaly kiderítette az EU nagy ellenfeléről, hogy a testvére pályázott az EU-nál, és nyert, így lett a fideszes Hörcsik Richárd nagyszülői házából EU-s támogatással vendégház, de ott turisták helyett csak a képviselővel és a családjával találkoznak rendszeresen a szomszédok.

„Mindenképpen át kellene valahogyan mennie” – üzente Schadl György a végrehajtói kar jelenlegi vezetőjének"

Az egyik szakvizsgázó alapvető dolgokat sem tudott, de miután rajta volt Schadl György listáján, így az értékelésnél „kardoskodott” érte Lukács Tamás, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar alelnöke – derült ki az rtl.hu birtokába került lehallgatási jegyzőkönyvekből. Az ügy pikantériája, hogy Schadl György letartóztatása óta Lukács Tamás vezeti a végrehajtói kart, sőt a frissen kinevezett végrehajtók előtte tesznek esküt is. Ez utóbbi azért lehet aggályos, mert a törvény szerint a ceremóniának az elnök előtt kellene folynia, ám Schadl György börtönben van.

Orbán Viktor volt államtitkára megszünteti a kormánytól milliárdos megbízásokat szerző cégét

Már 2021-ben sem ment úgy a szekér, mint korábban.

Nem hagyják, hogy pirosat mutasson a szemafor Mészáros 400 milliárdos bizniszének

Újból benyújtotta környezetvédelmi hatástanulmányát és engedélykérelmét a Déli Körvasútra az állami infrastruktúra-fejlesztő.

A NER arisztokratái bemutatják, milyen a családbarát kormányzás

Botrányosra sikeredett Varga Zs. András Kúria-elnök feleségének minapi kinevezése, meghökkenést váltott ki Deutsch Tamás unokaöccsének diplomáciai megbízása. Az elmúlt 12 év hasonló módon nagy közérdeklődést kiváltó esetei is mutatják, hogy Magyarországon jóval könnyebben érvényesül, aki a NER köreiben valakinek a rokona, barátja, üzletfele.

Lenyúlás lett a „nemzetépítés”, Orbán Viktor környezete csillagászati méretű vagyont harácsolt össze

Trafikmutyi, Elios-modell, Microsoft-ügy, lélegeztetőgép-beszerzés, Orbán Viktor környezetének csillagászati mértékű gazdagodása – csak pár példa arra, miként tette a NER szinte nemzetgazdasági méretűvé a korrupciót. A hatóságokon legfeljebb az óvatlan kis halak akadnak fenn.

Pár irodával több, maradhat? A siófoki fideszes képviselő furcsa irodabérletei Somogyban

Közel 100 millió forintot, több mint havi egymilliót fizetett ki az Országgyűlés Hivatala Witzmann Mihály fideszes országgyűlési képviselőnek a munkájához szükséges ingatlanok bérleti díjaként az elmúlt nyolc évben. Az egyik irodahelyszínen képviselői jelenlétnek nyoma sincs, és a többi, már megszűnt szerződésnek is vannak „érdekességei”. Többek között az, hogy szinte minden eddigi bérbeadója rendkívül szerencsés a kapott EU-s és állami céges megbízásokat, pályázati pénzeket vagy földbérleteket illetően.
Találatok: [983]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>