Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Puerto S.R.L. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Itt vannak az MVM-vezér 43 milliós tanulmányai

2011 augusztusában írtunk először arról, hogy a Magyar Villamos Művek jelenlegi vezérét, Baji Csabát az előző kormányzati ciklusban tanácsadóként foglalkoztatta a cég vezetése.

Kérdőjelek az MVM-vezér körül

Bár a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. csupán az LMP lejárató kampányának tudja be az állami energiacég vezetőjét is érintő parlamenti vizsgálóbizottság létrehozásának sürgetését, egyre több a kérdőjel Baji Csaba körül.

Az MVM is havi 1 millióval honorálta Baji Csabát a szocialista panamák idején

A birtokunkba került dokumentumok szerint az MVM Zrt.-nek és egy az MVM-et több mint százmillió forinttal megkárosító offshore cégnek is havi 1-1 millió forintot értek az elmúlt években, szocialista kormányok idején a jelenlegi MVM-vezér Baji Csaba tanácsai.

Az MVM a vezér offshore-kapcsolatairól

A Magyar Villamos Művek (MVM) vasárnap este reagált arra az egy hetes felvetésre, miszerint Baji Csaba elnök-vezérigazgató családi cége korábban jelentős összegeket kaphatott egy, Kocsis István volt vezérigazgató időszakához kötött gyanús offshore-cégtől. Az állami áramcsoport válaszából konkrétan nem derül ki, hogy ez igaz-e vagy sem.

LMP: mondjon le az MVM-vezér

Lemondásra szólította fel a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. vezérigazgatóját az LMP. A párt arra hivatkozik, hogy az atlatszo.hu portál szerint Baji Csaba cége szerződésben állt, és havi négyezer eurót számlázott az MVM offshore ügyeiben "már gyanúsított státuszú" Szász Andráshoz köthető spanyol cégnek.

MVM: Baji Csabát is pénzelte Kocsis és Kapolyi offshore-mágusa

Az atlatszo.hu birtokába került dokumentumok tanúsága szerint az MVM offshore ügyeiben ma már gyanúsított státuszú Szász Andráshoz köthető spanyol céggel is szerződésben állt a kérdéses időszakban Baji Csaba, az MVM Zrt. jelenlegi vezérigazgatója.

Leírva - MVM-ügyek

Egy jogi jelentés felveti, hogy zárolni lehetne Kocsis István, az MVM volt, a BKV jelenlegi vezérigazgatója vagyonát.

Az MVM alkotmányos költsége

„A BKV korrupciós ügyei eltörpülnek az állami tulajdonú Magyar Villamos Művek Zrt.-nél (MVM) folyó gazemberségekhez képest" - interpellálta tavaly a miniszterelnököt a Fidesz, a kormányváltás óta viszont nem háborgatták ezt a csontvázat.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>