Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Pusztai Péter highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

"Ez már olyan kínos ügy, hogy Viktorral sem lehet megbeszélni"

Önkormányzati vezetőket hozhat kínos helyzetbe egy, az internetre felkerült hangfelvétel, amelyen arról esik szó, hogy húsz százalékot kellett visszaosztani az önkormányzattól elnyert épületfelújítások után a vállalkozóknak Zuglóban. A beszélgetésen Ferdinandy István zuglói alpolgármesternek panaszkodik egy vállalkozó, hogy a helyi vagyonkezelő vezetőjének visszaosztott pénz nagyjából annyi, amennyivel a munkákat elnyert céget, az időközben csődeljárás alá került HBF Építőipari Kft-t megmenthetnék.

Zsarolás miatt gyanúsították meg Papcsák Ferenc munkatársát

Zsarolással gyanúsították meg Papcsák Ferenc munkatársát, Pusztai Pétert április 9-én a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Korrupciós Bűnözés Elleni Alosztályán – értesült a hvg.hu. Ezt a Fővárosi Főügyészség is megerősítette lapunknak. Zugló fideszes polgármestere azért tett feljelentést, mert Pusztai Péter rá hivatkozva kért magának lakást építőipari cégek vezetőjétől. Pusztai Pétert nem értük el.

Papcsák feljelentette volt képviselőtársát

Beváltotta a fenyegetéseket a zuglói polgármester, annak ellenére, hogy feljelentette volt képviselőtársát, aki a nevében zsarolt, ezt állította a rendőrségen egy XIV. kerületi beruházásokban érdekelt építési vállalkozó.
Találatok: [3]  Oldalak:   1