Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Rác Beruházó Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Rác fürdő: újabb csúszás

Újabb homokszem került a Rác fürdő felszámolásának gépezetébe, így egy éven belül aligha veheti birtokba új tulajdonosa. A felújítás várható költsége már jócskán meghaladja a létesítmény értékét.

Tiborcz-érdekeltség veheti meg a Rác fürdőt, s rögtön milliárdokat keresne rajta

Nyilvános tenderen akár többet is kaphatna a főváros a Rác fürdőért, a városvezetés mégis hagyja, hogy az MFB bank találjon rá vevőt, aki információink szerint Tiborcz István környezetéből kerülhet ki.

A Rác fürdő eladásáról se tudott dönteni a főváros

Szerdán tárgyalta a fővárosi közgyűlés a Rác fürdővel kapcsolatos előterjesztést. Bagdy Gábor előterjesztése azt javasolja a polgármestereknek, a szóba jöhető opciók közül válasszák azt, hogy a Magyar Fejlesztési Bank visszaveszi a beruházókkal szemben fennálló eredeti követelését, és talál befektetőt a projektre.

Titokzatos befektető viheti elég olcsón a Rác Fürdőt

Szerdai, zárt ülésén dönt a Fővárosi Közgyűlés a hányatott sorsú Rác fürdőről. Az Index birtokába jutott előterjesztés azt javasolja a polgármestereknek, a szóba jöhető három opció közül válasszák azt, hogy a Magyar Fejlesztési Bank visszaveszi a beruházókkal szemben fennálló eredeti követelését, és talál befektetőt a projektre. Ezzel alighanem kiesik a lehetőségek közül a korábban valószínűnek tartott forgatókönyv, amely szerint kínai befektetők vették volna meg az évek óta rohadó komplexumot, és egy egyelőre titkos kilétű új szereplő jöhet be a képbe az MFB-n keresztül.

Szégyenfolt Budapesten - romhalmaz lehet a sokmilliárdos épületből

Éppen öt éve nem nyit ki a Rácz fürdő és a mellette levő hotel - hamarosan romhalmaz lehet a sok milliárdos beruházásból. A szánalmas és felháborító történetért "természetesen" a korábbi városvezetés a felelős - véli Bagdy Gábor főpolgármester.

Rác fürdő: jelentős vagyonvesztéstől tart az ellenzék

A Rác fürdő felújítása során a főváros nem szenved vagyonvesztést, sokkal inkább gyarapodik a vagyona – jelentette ki Demszky Gábor főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés hétfői rendkívüli ülésén arra az ellenzéki előterjesztésre, hogy kezdjen tárgyalásokat a Rác fürdővel kapcsolatos fővárosi vagyonvesztés elkerülése érdekében.

Kisiklások

Feltűnő előzékenységgel, egyhangúlag adott újabb többéves haladékot a fővárosi közgyűlés a Rác fürdőt is építő befektetőnek. A tervezettnél jóval később valósul meg a gellérthegyi sikló is.
Találatok: [8]  Oldalak:   1