Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Rác Nosztalgia Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Rác fürdő: újabb csúszás

Újabb homokszem került a Rác fürdő felszámolásának gépezetébe, így egy éven belül aligha veheti birtokba új tulajdonosa. A felújítás várható költsége már jócskán meghaladja a létesítmény értékét.

Tiborcz-érdekeltség veheti meg a Rác fürdőt, s rögtön milliárdokat keresne rajta

Nyilvános tenderen akár többet is kaphatna a főváros a Rác fürdőért, a városvezetés mégis hagyja, hogy az MFB bank találjon rá vevőt, aki információink szerint Tiborcz István környezetéből kerülhet ki.

A Rác fürdő eladásáról se tudott dönteni a főváros

Szerdán tárgyalta a fővárosi közgyűlés a Rác fürdővel kapcsolatos előterjesztést. Bagdy Gábor előterjesztése azt javasolja a polgármestereknek, a szóba jöhető opciók közül válasszák azt, hogy a Magyar Fejlesztési Bank visszaveszi a beruházókkal szemben fennálló eredeti követelését, és talál befektetőt a projektre.

Titokzatos befektető viheti elég olcsón a Rác Fürdőt

Szerdai, zárt ülésén dönt a Fővárosi Közgyűlés a hányatott sorsú Rác fürdőről. Az Index birtokába jutott előterjesztés azt javasolja a polgármestereknek, a szóba jöhető három opció közül válasszák azt, hogy a Magyar Fejlesztési Bank visszaveszi a beruházókkal szemben fennálló eredeti követelését, és talál befektetőt a projektre. Ezzel alighanem kiesik a lehetőségek közül a korábban valószínűnek tartott forgatókönyv, amely szerint kínai befektetők vették volna meg az évek óta rohadó komplexumot, és egy egyelőre titkos kilétű új szereplő jöhet be a képbe az MFB-n keresztül.

Szégyenfolt Budapesten - romhalmaz lehet a sokmilliárdos épületből

Éppen öt éve nem nyit ki a Rácz fürdő és a mellette levő hotel - hamarosan romhalmaz lehet a sok milliárdos beruházásból. A szánalmas és felháborító történetért "természetesen" a korábbi városvezetés a felelős - véli Bagdy Gábor főpolgármester.

Elhúzódó korrupciós nyomozások

Hat 2010 előtti korrupciós jellegű ügy nyomozását hosszabbította meg nemrég az ügyészség, s még több évek óta zajló büntetőeljárás elhúzódása várható.

Tarlós: Az idén megnyit a Rác fürdő

Még az idén megnyitják a Rác fürdőt - ígérte meg egy sajtótájékoztatón Tarlós István főpolgármester. A felújított fürdő tatarozásakor 6 milliárd forint veszett el, a fürdőt pedig most senki sem üzemelteti.

A főváros mentené a Rác fürdőt

György István városüzemeltetési főpolgármester-helyettes szerint a Rác fürdőt felújító cég csődegyezsége menthetné meg a beruházást. Bírálta, hogy az előző városvezetés eleve kisebbségi részt vállalt a fedezet nélküli, túlhitelezett, tisztázatlan értékű fejlesztésben, aminek kapcsán feljelentés is született. Budapest jelenlegi vezetését az ügyben semmilyen felelősség nem terheli – tette hozzá.

A főváros befürdette az állami bankot

Újabb rendőrségi nyomozást kezdődik a régóta nyitásra kész, mégis üresen álló, tízmilliárd forintért épített Rác fürdő-szálló ügyében, pedig egy vizsgálatot nemrég zártak le bűncselekmény hiányában a hatóságok.
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>