Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Radics Ernő highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Az igazságügyi minisztérium szerint semmi baj nincs azzal, fideszes alpolgármester más földjeiről húzott tízmilliókat

„A semmiért vár el milliókat Tárnok fideszes alpolgármestere?” címmel tett fel kérdést Trócsányi László igazságügyi miniszternek Magyar Zoltán jobbikos képviselő. Amire rákérdez, tényleg meredek történet, Radics Ernő, Tárnok fideszes alpolgármestere 50 milliót húzott rajta.

Más földjéből csinált bombaüzletet a tárnoki alpolgármester

Jókor volt jó helyen, és főleg jó információk birtokában – így kaszálhatott 50 millió feletti összeget Tárnok alpolgármestere és egy megbízott ingatlanközvetítő azzal, hogy alpolgármesterként a helyi mezőgazdasági földek eladására ajánlotta fel szolgálatait a tulajdonosoknak, egy ipari park létrehozásának tervével. Az ügylet nem jött létre, a bíróság mégis úgy döntött, hogy Radics Ernő igénye jogos, így a földtulajdonosok kénytelenek voltak fizetni.

Megrövidítette a földtulajokat: tízmilliókat kaszált a fideszes alpolgármester

Tárnok — Egy kacifántos földügylet révén tízmilliókkal rövidítette meg a tulajdonosokat a tárnoki fideszes alpolgármester – bár jogtalanságot nem követett el. Radics Ernő egy 75 hektáros mezőgazdasági terület eladásában járt közben: valamennyi érintett tulajdonost megkereste tíz évvel ezelőtt, hogy hozna vevőt a földjére, és segítene az értékesítésben.
Találatok: [3]  Oldalak:   1