language

Személyek:

Radnai László highlight_off

Kulcsszavak:

vesztegetés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Most mellényúlt a Fidesz, mert a Vizoviczki mindent tud

„Ha Vizoviczkit ellökik az asztaltól, nemcsak vádaskodni fog, hanem ha akarja, magával rántja az egész asztalterítőt is.””

Nagyképűsége lett Vizoviczki veszte?

A jelek szerint Vizoviczki László saját maga indíthatta el azt a büntetőeljárást, aminek vádlottja lett több volt rendőri vezetővel és egyenruhással együtt. A Pintér Sándor bizalmasának tartott tábornok, Horváth András leült a diszkócsászárral beszélgetni, és elmondása szerint Vizó előadta neki, hogy NNI-sek pénzért rendszeresen bizalmas és titkos adatokat adtak ki neki – ezt írta le egy titkosított, de az alól feloldott rendőri jelentésben a tábornok.

Besúgó is volt V. László?

Rendőrségi besúgó volt az egykor az éjszaka császárának számító V. László, aki az általa megvesztegetett egyenruhásoktól minősített bűnügyi információkhoz jutott, és tudott róla, hogy titkos nyomozás folyik az általa vezetett bűnszervezettel szemben.

A vamzerek fénykora volt az elmúlt két évtized?

A legnagyobb maffiózók a rendőrség besúgói voltak. Néhány információval biztosítani tudták, hogy éveken át szinte háborítatlanul irányíthassák szervezeteiket a hatóságok szeme előtt.

Rendőrség átszervezése: Pintér elküldi a „gyengéket”

Korrupciós ügy, részleges önfelszámolás és állománycsere: lecserélik a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni szolgálatának és gazdaságvédelmi főosztályának teljes állományát, valamint megszüntették a BRFK szervezett bűnözés elleni osztályát.

Letartóztatott főrendőr: az lett a vesztük, hogy túl jól dolgoztak

Gulyás Imre feljelentést tesz: ő nem hamisított kihallgatási jegyzőkönyvet. Azok akarják learatni a babérokat, akik korábban leállították a nyomozást - mondja az NNI egykori, jelenleg előzetes letartóztatásban lévő főosztályvezetője.

Mulatóbirodalom tulajdonosából keresztapa lett?

Módosította a Központi Nyomozó Főügyészség Vizoviczki László gyanúsítását. A május végén vesztegetés gyanújával letartóztatott vállalkozót immár bűnszervezet vezetőjeként elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják.

A titkosszolgálatnál keresik az alvilági szálat

A Belügyminisztérium szerkesztőségünk írásban feltett kérdéseire adott válaszából az derül ki, hogy nem csak a nemrég öt ember meggyilkolásával felbujtóként meggyanúsított Portik Tamás állítólagos titkosszolgálati kapcsolatának feltárása a célja annak a belső vizsgálatnak, amelyet a napokban rendeltek el a tárcánál.

Újabb áruló az NNI soraiban? Az alvilág is nyomozásba kezdett

Kedden belső vizsgálat indult a Nemzeti Nyomozó Irodánál annak kiderítésére, hogy ki vagy kik juttatták el egy internetes portálhoz Radnai László Portik Tamás ellen tett rendőrségi vallomását.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>