language

Kulcsszavak:

vesztegetés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4429]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Egyből leszedte a Fidesz a XVIII. kerületi emberét, aki pénzt ajánlott a Kétfarkú Kutya Párt jelöltjének

Szokatlanul szűkszavú közleményben jelentette be kedden a Fidesz, hogy Dr. Lévai István Zoltán, Budapest 15. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületének elnöke lemondott a választókerületi elnöki tisztségéről, a Fidesz párttagságát pedig megszüntette.

Egy vezető beosztású orvos több mint négymillió forintot fogadott el betegei hozzátartozóitól

A Vas Vármegyei Főügyészség többrendbeli vesztegetés bűntette miatt emelt vádat egy vezető beosztású orvossal szemben, aki majdnem tíz évig a betegek ellátásáért cserébe pénzt kért és fogadott el a hozzátartozóktól, írja sajtóközleményében a Vas Vármegyei Főügyészség.

Négy éve nincs gyanúsítottja az Orbán-kormány legmagasabb szintjéig érő Microsoft-ügynek

Négy év után sincs gyanúsítottja a Microsoft-ügynek, az egyik legjobban dokumentált és legprimitívebb, de a kormány legmagasabb szintjéig érő csalássorozatnak, amelyben az Országos Rendőr-főkapitányság is az elkövetők között van – írja csütörtöki Facebook-posztjában Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő kézhez kapta Polt Péter legfőbb ügyész – a hivatalos ügyészségi honlapra is feltöltött – válaszát írásos kérdésére a 2019. augusztus 23-án a feljelentésére elrendelt, ám azóta is eredménytelen nyomozás állásáról.

Bő fél év alatt alig haladt a nyomozás, amiben egy tankerületi vezető is érintett lehet

Nem sokat haladt előre az eljárás, legalábbis ez derül ki a hatóságok tájékoztatásából, gyanúsítotti kihallgatás például nem történt. Közben a lemondott váci tankerületi vezető elérhetetlenné vált, és a Klebelsberg Központ sem tisztázta a helyzetet, hogy a távozó igazgató és a nyomozás között van-e kapcsolat.

Út a pusztulásba: rablóprivatizálták és hagyták elrohadni az egykor világhírű magyar fürdőt Romániában

Harmincöt vádlott és sok-sok évi nyomozás után még ma sem jelenthető ki egyértelműen, kik és hogyan tehetők felelőssé azért, hogy az egykor látogatott és virágzó Herkulesfürdő mára Románia egyik szégyenfoltjává vált. Az épületek jelentős része erősen leromlott állapotban van, a privatizáció pedig inkább ártott, mint használt. A turisták körében még így is népszerű a műemlék – ha nem félnek a kóbor kutyáktól és a borsos áraktól. A RISE Project és az Átlátszó közös cikke a Journalismfund Europe támogatásával készült.

Kétszázötvenmillió forint landolt a diszkópápa, Vizoviczki László számláján

Visszakapta negyedmilliárdos óvadékát a rendőrök megvesztegetése és költségvetési csalás miatt is elítélt Vizoviczki László. A magyar kriminalisztika történetében egyedülálló összeget évekkel ezelőtt azért fizette ki a diszkócsászár, hogy szabadulhasson a letartóztatásból és az ítéletig házi őrizetben lehessen.

Koronatanú: „Schadl azt mondta, hogy ebből a pénzből havi egymillió forintot fog adni Völner Pálnak”

F. Vivien kedden a bíróságon állította: Schadl György járt bent a minisztériumban Völner Pállal tárgyalni, de Völner is megfordult a budaörsi végrehajtói irodában. Azonban arról is vallott, hogy – Schadl bizniszén keresztül – neki is leesett negyvenmillió forint.
Találatok: [4429]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>