language

Intézmények:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kishalak és maffiózók terítéken a bundaperben

Szerdán reggel elkezdődik K. Zoltán és 16 további bundával vádolt korábbi focista büntetőügyének elsőfokú tárgyalása. A néhány ezer euróért hét bajnokit is megbundázó REAC-játékosok várhatóan megússzák felfüggesztett börtönnel, a több száz millió eurós csalásokat leszervező, és az idén tavasszal újra bundázó magyar maffiatagokra keményebb jövő vár.

Negyvenöt vádemelés a magyar bundaügyben

Több mint három év nyomozás után és több mint 150 vallomás alapján negyvenöt gyanúsított ellen emel vádat a Központi Nyomozó Főügyészség a fogadási csalások ügyében. A vád szerint 32 mérkőzést bundáztak meg, köztük az utánpótlás-válogatottak és a magyar bajnokság mérkőzéseit, valamint egy felnőttválogatott-meccset is. A vádlottak között vannak játékosok, bírók, de klubtulajdonos és edző is

El kell felejtenem, hogy magyar vagyok - interjú Aczél Zoltánnal

Aczél Zoltán a munkahelyét feladva ment el pályaedzőnek a Szigetszentmiklóshoz, a klubot érő támadásokra hivatkozva azonban két nap után meggondolta magát. A bundázással gyanúsított edző úgy érzi, ennél jobban már nem lehet sárba tiporni egy embert, ezért vagy az országot kell elhagynia, vagy a szakmáját kell elfelejtenie. Szerinte megmosolyogtató, hogy 42 gyanúsítottja van a bundaügynek.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>