Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Rockwood Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Ők működtetik a NER üzleti hátországát: bemutatjuk az oligarcha utánpótlás-válogatottat

42 éves, jogot végzett férfi – így fest a NER másodvonalbeli haszonélvezőinek átlagos pedigréje. Akad köztük ibizás party-arc éppúgy, mint második generációs kisvárosi ügyeskedő. Van, aki egykori strómanból emelkedett menedzserré, akad, aki megmaradt a strómanságnál, s olyan is van, akire jó eséllyel az OTP-vel konkuráló gigabank kialakítása vár. Ismerje meg alaposabban a B-kategóriás tenderarisztokratákat!

Lassan egy sört sem ihat meg úgy Budapesten, hogy ne a NER-lovagokat gazdagítsa

Tiborcz István egykori Elios-alapító társa, Erdei Bálint most Óbudára is kiterjeszti a belvárosi kocsmanegyedet.

Városképi jelentéktelenség: mégsem őrizte meg a Hard Rock az Instant homlokzatát

Négycsillagos szállodát épít három terézvárosi ház helyére a kormányfő vejének üzlettársa. A beruházók az Instant romkocsma százéves épületének eredeti homlokzatát is lebontották, bár kezdetben nem ezt ígérték.

Tiborcz üzlettársa építi a régió első Hard Rock hoteljét

A pesti bulinegyed közepén nyílik a régió első Hard Rock hotelje, írja a Magyar Építők. Korábban már beszámoltunk arról, hogy Tiborcz István üzlettársa, Erdei Bálint az ügyvezetője és egyik tulajdonosa annak a cégnek, ami az Instant helyére épít hétszintes szállodát. Most kiderült, hogy a Rockwood Kft. egy 133 szobás, négycsillagos szállodát épít az Ó utca és a Nagymező utca sarkára úgy, hogy a Nagymező utcai frontot meghagyja és mögé húzza fel az új szerkezetet.
Találatok: [4]  Oldalak:   1