Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

Rogán Antal lakása highlight_off

Rogán Antal lakása

Rogán Antal lakása

Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf mellett a Pió 21 Kft-n keresztül részben a Terror Háza igazgatója, Schmidt Mária is tulajdonos Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt-ben (BIF).

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Hét korrupciógyanús ügy, amikbe Rogán Antalnak régen bele kellett volna buknia

A fideszdrukkerek körében sem különösebben népszerű. Nevét több mint tíz éve emlegetik zavaros ügyekkel összefüggésben. Politikai karrierje mégis töretlen – eddig legalábbis. Vajon miért? Vajon így marad-e? Rogán Antal titkát próbáljuk megfejteni, s arra jutunk: a támadható ember nem rossz az erős pártvezetésnek, ellenkezőleg. A legújabb fejlemény a feltaláló-mutyi, de korábban is volt már legalább hét olyan ügye, amikbe egy jogállamban belebukott volna.

Mi van Rogán vagyonosodási vizsgálatával?

A választás előtti héten, az ingatlanügy csúcsán Rogán Antal több közleményben is egyértelmű ígéretet tett rá, hogy a választás után vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez maga ellen a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál.

Rogán vagyonosodási vizsgálatát követli az Együtt-PM

Rogán Antal vagyonosodásának azonnal vizsgálatát követeli az Együtt-PM a parlament mentelmi bizottságától. Juhász Péter a Klubrádiónak elmondta: Szemben Simon Gáborral aki hasonló ügy miatt előzetes letartóztatás alatt van, a Fidesz frakcióvezetője ellen nem indult még semmilyen eljárás.

A mentelmi bizottság is vizsgálhatja Rogán vagyonnyilatkozatát

Bejelentés érkezett a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjének vagyonnyilatkozatával kapcsolatban a mentelmi bizottsághoz, amely 30 napon belül dönt, indít-e vizsgálatot. Juhász Péter az ellenzéki összefogás politikusa feljelentést tett Rogán Antal vagyonnyilatkozatával kapcsolatban.
Találatok: [10]  Oldalak:   1