language

Személyek:

Rogán-Gaál Cecília highlight_off

Rogán-Gaál Cecília

Rogán-Gaál Cecília (született Gaál Cecília, 1983 – ) Gaál Antal korábbi MDF-es országgyűlési képviselő lánya, aki 2007-ben ment feleségül Rogán Antal politikushoz. Két gyermekük született: Dániel és Áron. A házaspár 2019 novemberében jelentette be válását. 

2016-ban Rogán-Gaál Cecília társtulajdonos és ügyvezető igazgató lett a Sarka Kata által alapított Nakama & Partners Kft. nevű médiaügynökségnél, ami többek között a Miss World Hungary szépségverseny győzteseinek menedzselésével foglalkozik. További közös vállalkozásuk a twn.hu nevű bulvároldalt üzemeltető Top News Hungary Kft., ami 2021-ben főtevékenységéből példátlan, 1,5 milliárd Ft profitra tett szert.

Támogasd a sajtóadatbázis fenntartását,

hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben!

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [71]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8   >  >>

Luxustanyák és feszített tükrű tüzivíz tározók Tihany tetején

Három utca Tihany tetején. Nem különösebben hivalkodóak, az aszfalt sem feltűnően jó rajtuk. Mégis kitűnnek valamivel. Itt a legkisebb az egy főre eső lakónévtáblák, és a legmagasabb az egy főre eső luxusmedencék száma. A külterületi, mezőgazdasági besorolású területeken ritkán találni a tihanyihoz hasonló minőségű mezőgazdasági épületeket.

Rogán-Gaál Cecília lapja a bulvármezőnyben is gyenge, mégis milliárdos profitokat termel

Magyarországon minden rendszeres újságolvasó tudja, hogy a NER-ben a Fidesz-holdudvar cégei számára nem egészen úgy működik a piac, ahogy az a gazdasági tankönyvekben meg van írva. De hogy mennyire nem úgy, az azért meglepő lehet, ha néha egy kicsit utánaszámolunk. Rogán Antal üzletasszonnyá átlényegült exfelesége és társa, Sarka Kata cége olyan modellben működik, amelyről a kormányközeli vállalkozók többsége is csak álmodozhat.

Milliárdokban dúskálva: megtaláltuk a NER osztalékkirálynőit

A magyar politikusok és közéleti szereplők volt és jelenlegi feleségei közül sokan fogtak már cégalapításba. De ki az, aki a legsikeresebben teszi mindezt? Megnéztük.

Orbán Ráhel körének turisztikai alapítványa elvitte a szerencsejáték-adományok negyedét

A Szerencsejáték jótékonyságra szánt milliárdjainak legnagyobb része a Fidesz mellett aktívan kiálló szervezetekhez, hírességek cégeihez került.

Helikopter és tengerparti luxuslakás várja Floridában a Valton vezérét

Miközben a Valton-Sec Zrt. a kormánypárt kedvenc őrző-védő cégeként sorra nyeri a közpénzes megbízásokat, a résztulajdonos-vezérigazgató Bessenyei István és Instagram-sztár felesége, Sarka Kata nyilvános adatbázisok tanúsága szerint tengerparti luxuslakásra és helikopterre is szert tett az Egyesült Államokban.

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata cége ugyan veszteséges volt, de azért 120 millió osztalékot kivettek belőle

Bőven az előírt határidő után, de végre közzétették a Nakama & Partners Kft. tavalyi beszámolóját. A dokumentumból kiderül, hogy bár nyereséget nem hozott a reklámügynökség, azért nem panaszkodhat a két Fidesz-közeli üzletasszony. 

Luxusfeleségek: az üzleti életben is sikeresek a NER nagyasszonyai

Bár a jól menő kormányközeli cégek vezetői többnyire férfiak, néhány sikeres női vállalkozás is akad azért a palettán. A cégbeszámolókból az elmúlt napokban kiderült: Rogán Antal exneje például pénzügyi zseni, de a külügyminiszter felesége sem panaszkodhat, akárcsak a leggazdagabb magyar, Mészáros Lőrinc párja, Várkonyi Andrea. Hogy pontosan mi a sikerük titka, csak megtippelni lehet. 
Találatok: [71]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8   >  >>