language

Lapok:

Rtl.hu highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [210]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A tavalyinál is drágább lehet augusztus 20.

A tavalyinál is többe kerülhet idén a tűzijáték és a Szent István napi ünnepségsorozat. Ez azokból a szerződésekből derül ki, amelyeket a Párbeszéd kért ki a kormánytól. A tűzijáték rendezvény-szervezése 1,4 milliárd forintba, a kísérő rendezvények pedig több mint 10 milliárd forintba kerülhetnek. A Párbeszéd szerint a jelenlegi gazdasági helyzetben ez nagyon sok. A kormány szerint az ünnepnek kiemelkedő gazdasági haszna van.

Összefogott és közösen tárna fel ügyeket kilenc független vidéki portál

Összefogtak a független vidéki portálok. A kilenc internetes médium célja, hogy együtt nyújtsanak alternatívát a vidéki nyilvánosságban a kormányközeli megyei lapokkal szemben. Nem lehet tag sem párt, sem önkormányzat tulajdonában lévő médium. A tervek szerint a jövőben nem csak átveszik egymás tartalmait, de közösen dolgoznak majd olyan témákon, amelyek az egész vidéki Magyarországot érintik.

Többszintes, közel 80 ezer négyzetméteres központi csarnoka lesz a debreceni akkugyárnak

A Market Építő Zrt, azaz Garancsi István cége nyerte el a Debrecenben épülő kínai akkumulátorgyár központi gyártócsarnokának szerkezetépítési munkáit. Erről a Magyar Építők lapja írt először. A milliárdos vállalkozó a valaha volt legnagyobb magyarországi beruházásban vehet részt, amit a kormány is több százmilliárd forinttal támogat. Hétfőn a Parlamentben egy LMP-s kérdésre Orbán Viktor azt válaszolta, lehet, hogy több akkumulátorgyár lesz Magyarországon, mint amennyi tagja van az ellenzéki pártnak.

Recski sárlavina: mégis nyomozás indul, hogy kiderítsék, ki a felelős

Az ügyészség hatályon kívül helyezte a rendőrség korábbi döntését. A júniusi, nagy esőzések következtében a település egyik utcáját többször is sártenger öntötte el. Az utca feletti bányából mosta le a víz a sarat, ami 21 család házát öntötte el. Négy házba azóta sem tudtak visszaköltözni. Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője tett feljelentést az eset miatt, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt.

Kétszer kezdték el az építkezést, aztán eltűntek a munkások

Tartsa vissza a maradék 800 millió forintot és folytasson eljárást a kormány – ezt javasolja az Integritás Hatóság a babócsai iskolafelújítás ügyében. A Kaposvári Tankerület nyert rá 1,8 milliárd forintot, döntően uniós pénzből. A munka 2019 óta nem fejeződött be. A pénzből 1 milliárdot megkaptak, de 700 millióval még nem számoltak el. A tankerület szerint az ügyben számos bírósági eljárást kezdeményeztek.

Hadházy Ákos a toszkánai kirándulásáról kérdezte Orbán Viktort

Szőrét hullató, rossz, vidéki, sompolygó sunyi róka – ilyen jelzőkkel illette Hadházy Ákost Orbán Viktor. A független képviselő a parlament folyosóján szerette volna megtudni a miniszterelnöktől: kinek az utasítására tett az őt szállító katonai gép ezer kilométeres kerülőt tavasszal, hogy egyiptomi tárgyalásáról hazafelé feleségével Toszkánában kirándulhasson. Választ nem kapott. Hadházy Ákos szerint ez is bizonyítja: a miniszterelnök gyáva.

Gulyás Gergely azzal indokolta az állami üdülők eladását, hogy nem akarják arra kényszeríteni a munkavállalókat

„A kormány nem akarja arra kényszeríteni a munkavállalókat, hogy együtt nyaraljanak”. 74 ingatlan szerepel a kiszivárgott listán, ezek közül két honvédségiről mostanra kiderült, hogy mégis megmaradhat. A miniszterelnök szerint az a helyes, ha az állam nem foglalkozik üdültetéssel, hanem elegendő fizetést ad az embereknek. Csakhogy a szakszervezetek szerint nem ad annyit, hogy abból nyaralni lehetne.
Találatok: [210]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>