Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Rudi Zoltán highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Rudi Zoltánt már nem gyanúsítják

Nem követett el hűtlen kezelést Rudi Zoltán, az MTV volt elnöke (2004–2008), közölte lapunk érdeklődésére a Fővárosi Főügyészség, ezért a gyanúsítását az illetékes hatóság megszüntette. 2012 nyarán, három év nyomozás után azzal gyanúsították meg a televíziós szakembert, hogy az MTV új Kunigunda útjai gyártóbázisáért a piaci árnál magasabb üzemeltetési és bérleti díjra szerződött a beruházóval.

Pontosítás: meggyanúsították a volt tévéelnököt

Korábbi cikkünkben azt írtuk, hogy Rudi Zoltánt a tévészékház eladásával összefüggésben gyanúsították meg, és ő az eljárásban nem tett vallomást. A valóságban az MTV Óbudai székházának bérleti szerződésével összefüggésben merült fel a hűtlen kezelés gyanúja, és az egykori tévéelnök írásbeli vallomást tett.

Gyanúsítottként hallgatták ki Rudi Zoltánt + Videó

Különösen jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanújával hallgatta ki szerdán a BRFK Rudi Zoltánt. Az egykori tévéelnök nem tett vallomást, és panasszal élt a gyanúsítás ellen. Dr. Békés Ádám, Rudi Zoltán ügyvédje sajtóközleményt adott ki. Szövevényes ügyről van szó.

Kiszállni haszonnal?

Bérlőből tulajdonossá válhat a köztévé saját óbudai székházában, miután a Wing Zrt. beleegyezett az épület eladásába. Az előző ciklus egyik leghajmeresztőbb PPP-ügyletét negyvenmilliárd forintból tervezik lezárni. A Heti Válasz új információk birtokába jutott a székházvásárlás részleteiről.

Tízmilliókat kaszált Kiss Elemér irodája

Mintegy bruttó huszonötmillió forintot fizetett ki az elmúlt három esztendőben a Magyar Televízió (MTV) Kiss Elemér korábbi kancelláriaminiszter érdekeltségének, a Forgács és Kiss Ügyvédi Irodának – tudta meg a Magyar Nemzet.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>