Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Sade-Magyarország Mélyépítő Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Mészáros Lőrinc visszatért a gázszereléshez, és ezzel is milliárdokat keres

Több mint 1,7 milliárd forintért 13 kilométernyi gázvezetéket cserélhet ki a fővárosban, illetve Pécelen egy konzorcium, amit Mészáros Lőrinc cégbirodalmának központi vállalata, a Mészáros és Mészáros Kft. (M&M) és egy a szakmán kívül kevésbé ismert cég, a Vabeko Kft. alkot. Mészároséktól az elmúlt években a teljes lakossági gázpiacot bekebelező NKM Nemzeti Közművek Zrt. egyik leányvállalata rendelte meg a munkát.

Mészáros Lőrinc visszatér gázszerelői gyökereihez

Mészáros Lőrinc volt gázszerelő és felcsúti polgármester családi cége, a Mészáros és Mészáros Kft. az egyik nyertese a nemzeti közműcég földgázhálózatért felelős leányának 4,4 milliárd forintos közbeszerzésén – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményből.

2018 első negyedévében is Szíjj László nyerte a nemzeti tőkésosztály közbeszerzési versenyét

Mészáros Lőrinc második lett, és a felcsúti polgármester érdekeltségei által elnyert megbízások 99 százalékát az EU fizeti.

Ötmilliárd forintot költ a főváros a Margitsziget csatornázására a vizes vb miatt

Még egy csőalagút is épül a Duna alá, de állítólag 8 hónap alatt elkészül minden. A munkát a Penta Kft. és a francia SADE magyarországi leányvállalata nyerte.

A Közgép az örök nyertes

A kormányváltással kicserélődött a közbeszerzésen nyertes cégek listája, a legtöbbet nyerő harminc cég között mindössze hat olyan vállalat van, amelyik az előző kormány alatt éppúgy nyerte a pályázatokat, mint az Orbán-kormány alatt, derül ki a BCE Korrupciókutató-központ tanulmányából.

Álláspont – HERCEHURCA A CSEPELI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ KÖRÜL

Találatok: [10]  Oldalak:   1