language

Személyek:

Sáfrány Tamás highlight_off

Sáfrány Tamás

Sáfrány Tamás az ország negyedik leggazdagabb emberének, Szíjj Lászlónak a Minerva Pénzügyi Zrt.-jének felügyelőbizottsági tagja, és a cégadatbázis szerint a szintén Szíjj tulajdonában lévő Hotel Golf Kft. ügyvezetője. Adventor Hotel Kft. alapítója, tulajdonosa és ügyvezetője.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Megalapította első cégét, rögtön kapott 8 milliárd állami támogatást, most a kormánymédiában promózzák

A 31 éves tulajdonos a 8 milliárdos állami pályázat megnyerésekor állt össze Szíjj Lászlóval.

A fideszes települések közel 500-szor több turisztikai támogatást kaptak, mint az ellenzékiek

Az állami turisztikai ügynökség tavaly mintegy 32 milliárd forint támogatást osztott szét fideszes önkormányzatok között, az ellenzékiek 68 milliót kaptak.

Igazán hangosan debütált a jövő egyik lehetséges nagy szállodafejlesztője

Nemrég romantikusan hangzó történet jelent meg a sajtóban a kecskeméti Sáfrány Tamásról (31): a tizenévesen a Tiszakécske focistájaként korábban a megyei bajnokságban játszó, ma hotelvezetőként dolgozó közgazdász többmilliárdos összeget nyert turisztikai támogatásra egy frissen alapított céggel. A téma mindenképpen felkelti az érdeklődést, így megkerestük az üzletembert, hogy mondja el a körülményeit.

Kecskeméten is feltűnt a foci körül a tiszakécskei ex-focista, aki friss cégével nyert el 8 milliárd forint közpénzt

A foci és Szíjj László találkozása Kecskeméten a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia Nonprofit Kft.-ben valósult meg, amelynek nem is olyan régen (feburár 14-ig) tulajdonosa volt a Magyar Vakond Út és Építőipari Kft., amelynek a tiszakécskei Duna Aszfalt Kft. a tuljadonosa, utóbbinak pedig Szíjj László, akire hivatkozik Sáfránnyal kapcsolatban a G7.

Megalapította első cégét, azonnal megpályázott nyolcmilliárd forint állami támogatást, és nyert

Sok ezren vesztették el a munkájukat a turizmusban, de ahelyett, hogy rajtuk segítettek volna, inkább a leggazdagabb magyarok között osztottak szét 83 milliárdot egy kirívóan visszás pályázaton.
Találatok: [7]  Oldalak:   1