Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Sándor Sz. Zsolt highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Megint rohadt jó áron lehet ingatlanokat venni a Belvárosban

Tucatnyi önkormányzati ingatlan elidegenítéséről határozhat december 10-én, csütörtökön a belvárosi önkormányzat képviselő-testülete. A 12, eladásra kijelölt ingatlan közül hármat az OTP, egyet az OTP-vezér Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó Pick Szeged jogosult bérlőként kedvezményesen megvásárolni.

Kétszeres áron is van jelentkező arra a lakásra, amit 78 millióért adna el a Belváros

130 millió forintos vételi ajánlatot tett Juhász Péter, az Együtt politikusa arra a Deák téri ingatlanra, amit 78 millió forintért akar eladni a belvárosi önkormányzat annak az ügyvédnek, aki közlése szerint az évek során több száz millió forintos bevételre tett szert az önkormányzat megbízásaiból.

Juhász Péter 130 milliós ajánlatot tett az ingatlanra, amit a Belváros 78 millióért akar eladni

Az Együtt képviselője szerdán 130 milliós vételi ajánlatot tett arra a belvárosi ingatlanra, amit az ötödik kerületi önkormányzat - pályázat nélkül - 78 millióért kíván értékesíteni.

Valami megmozdult: két nap alatt 80 milliót gyűjtött Juhász Péter az ingatlanmutyi lebuktatására

Népmesei cselt eszelt ki az Együtt alelnöke, Juhász Péter, hogy bizonyítsa: az V. kerület önkormányzata jóval ár alatt, Fidesz-közeli szereplőknek értékesít belvárosi ingatlanokat. Ha sikerrel jár és amennyiben igaza van, a közvagyon dézsmálói a saját maguk ásta veremben találják magukat.

Tud-e nemet mondani a Belváros 66 millió forintra?

A napokban újabb ingatlanok eladásáról döntött az ötödik kerület képviselő testülete. Az egyik egy Deák téri, 237 nm-es lakás, amit annak bérlője, a dr. Sándor ügyvédi iroda vehet meg. Az irodát vezető Sándor Sz. Zsolt ügyvéd gyakran dolgozik a Belvárosnak.

Egyetlen ügyvédnél futnak össze a botrányos belvárosi ügyek szálai

Évek óta egy külsős ügyvéd készíti elő az V. kerület közbeszerzéseit, de minden olyan ingatlanügyletben is részt vett, amely miatt most nyomoznak a hatóságok. A titokzatos jogász körüli homályt nem segít eloszlatni az önkormányzat: nem árulja el, miért őt választotta, és milyen feltételekkel, mennyi pénzért alkalmazza.
Találatok: [6]  Oldalak:   1