Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Sarkad highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

A Békés Drén Kft. felemelkedése: ömlik a közpénz Barkász Sándor vállalkozásához

Elképesztő fejlődésen ment keresztül a kormányváltás óta egy eddig jórészt ismeretlen cég, a Békés Drén Kft. A vállalkozás az elmúlt 5 évben konzorciumi partnereivel közösen majdnem 70 milliárd forintnyi állami megbízást nyert el, miközben a szocialista kormányzatok idején csak elvétve futott be közbeszerzéseken. A cég tulajdonosát, Barkász Sándort többen a békési Mészáros Lőrincként emlegetik, akihez a Fidesz hatalomra kerülése óta ömlik a közpénz.

Furcsa dolgok történnek Báthoryékkal, amióta csalást kiáltottak

Romániában adta fel a Sarkadon élő Báthory Angéla az OLAF-nak, az Európai Unió csalásellenes hivatalának címzett harmadik levelét, mivel a második küldeményt azzal hozta vissza a Magyar Posta, hogy a címzett ismeretlen. Pedig az elsőt még célba juttatta.

Vádat emeltek Sarkad főállású alpolgármestere ellen

A Gyulai Járási Ügyészség a közelmúltban társtettesként, folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt vádat emelt Sarkad város főállású fideszes alpolgármestere, dr. M. István és élettársa V. E. ellen – értesült hírportálunk az érintettekhez közeli sarkadi forrásból.
Találatok: [6]  Oldalak:   1