Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Sarkadi Nagy Barna highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Levajazhatták az Andrássy úti palota eladását

„Nem zárom ki, hogy egyes esetekben a politikai érdek azonos tartalmú volt valamely gazdasági vagy egyéni érdekkel” – olvasható az Andrássy út 47. kapcsán folyt nyomozás jegyzőköny­vében.

Minden gyanú alatt

Bemutatjuk, hogyan került félreérthető helyzetbe a „központi MSZP” pénztárnoki stábjának két kulcsfigurája, illetve miként folytatódott a licit nélküli magánosítás a 2004-es palotabizniszek után.

Terézváros: Egy gombnyomással börtönbe?

Ügyészi utasítás nélkül is volt annyi bizonyíték, hogy meggyanúsítsák a terézvárosi MSZP-s és SZDSZ-es képviselőket - mondták lapunknak névtelenséget kérő rendőrségi források.

Ingatlanbuli, könnygázgránát, paprikaspray

A terézvárosi ingatlaneladásokkal foglalkozó múlt heti cikkünket egy helyi képviselő „büntetőjogilag értelmezhetőnek” találta, és továbbította az ügyészségnek.

Lebukás! Elmenekült az internetről az MSZP-s képviselő cége

Miután a Heti Válasz tegnapi száma feltárta a terézvárosi ingatlaneladások hátterét, az Andrássy és Bajcsy-Zsilinszky úti paloták értékbecslését készítő cég megszüntette internetes elérhetőségét.

Panama csatornák

Politikus, baráti értékbecslő, közbeiktatott vállalkozó - az erzsébetvárosi ingatlanbotrány hatósági leleplezése óta nyilvánvaló, hogy van értelme személyi felelősségről beszélni Budapest történelmi negyedeinek magánosítása kapcsán.
Találatok: [6]  Oldalak:   1