Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Nagyon furcsán osztják szét a pénzt ezen a pályázaton

Az uniós pénzeknél különösen nagy a lopásveszély, elég kiválasztani a legutolsó olyan pályázatot, aminél szokatlan megoldásokat használtak, és nem akartak válaszolni a sajtó kérdéseire. Ez a Kehop 5.2.12-es milliárdos pályázati csomagja, állami sportlétesítmények energetikai fejlesztése a célja.

330 millióból félmilliárd: elszabadultak a költségek az uszodaberuházásnál

Bár az országszerte épülő méregdrága stadionok és a túlárazott vizes világbajnokság költségei mellett nem annyira feltűnő, de egyes vidéki települések beruházásainak költségei is érthetetlen módon elszabadulhatnak. Ennek ékes példája a Baranya megyei Sásdon épülő tanuszoda, ami eredetileg 330 millió forintba került volna, ám úgy tűnik, a fejlesztés a félmilliárd forintot is meghaladhatja.

Több százmillió forint EU-s támogatással csalhattak Tamásiban, két nyomozás is indult lapunk cikke után

Már két nyomozást is elindítottak, több feljelentés pedig folyamatban van cikkünk nyomán az EU-s pénzek felhasználása ügyében.

Napi abszurd – Fel sem épített uszoda korszerűsítésére nyertek uniós pályázaton potom 100 milliót

Egyelőre csak egy lyuk készült el Sásdon, de sebaj, energia-korszerűsítésre így is lehetett kisebb vagyont nyerni!

Százmillió forintot nyert Sásd egy félkész gödör energetikai korszerűsítésére

A baranyai Sásdon tudnak pályázni. A városban nemrég állami pénzen kezdtek uszodát építeni. Ez jelen pillanatban még csak egy félig kiásott munkagödör, de a város önkormányzata máris elnyert újabb százmillió forintot a még fel se épített, át se adott uszoda energetikai korszerűsítésére.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>