Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Sávoly Motorcentrum Fejlesztő Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [59]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

„Majd Mészáros megveszi. Az összes Balaton-part az övé”

A remény is haldoklik a csöppnyi Sávolyon, amit magára hagytak egy elkezdett, de sohase befejezett motorpályával. A somogyi község nyakán maradt egy méregdrága szennyvízdíjat hozó tisztítómű, a pálya utáni fellendülésben bízva egy rakat hitel és az illegális szemét halmai. Mészáros mellett már Soros Györgynek is örülnének, ha befejezné a Balatonringet.

A Grupo Milton spanyol módszere

Tavaly decemberi napirend előtti felszólalásában a Sukoró-ügyhöz hasonlította a Grupo Milton „ujpátyi megapláza" néven emlegetett beruházásának tervét Gulyás Dénes fideszes országgyűlési képviselő - aztán megfenyegették és elhallgatott.

Balatonring: nincs előrelépés az MFB-hitel ügyében

Jövő héten visszavonja a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a Sávoly településen létesülő MotoGP-versenypálya megközelítéséhez szükséges, a Magyar Államot terhelő útépítésre kiírt nyílt közbeszerzést - mondta az Indexnek Fazakas Orsolya, a NIF kommunikációs igazgatója.

Börtöntől félnek az állami cégvezérek

Hűtlen kezelés, törvénytelen szerződések, tiltott állami támogatás árnya lebeg a sávolyi motorpálya-beruházás felett. Az ügyben érintett állami cégek kifarolnának az ügyletből, de a Magyar Fejlesztési Bankot és a Magyar Turizmus Zrt-t is kormányhatározat kötelezi a részvételre.

Aranyárban épülne a sávolyi pálya

Az M7-es kőröshegyi viaduktos szakaszát leszámítva egyetlen magyar autópálya kilométere sem került annyiba, mint amennyiért a sávolyi Balatonring egy kilométerét építtetné a Sedesa, kétharmadrészt állami hitelből.

Mikor írják alá a Balatonring hitelszerződését?

Nem tartja presztízsveszteségnek Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke, hogy a múlt pénteki bejelentése ellenére március 10-ig mégsem írták alá a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és a sávolyi Balatonring beruházói közötti, 15,3 milliárd forintról szóló hitelszerződést.
Találatok: [59]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>