Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

ScienNet highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Frissítés:

Leinemann Zsolt az ügyvédjén keresztül arról tájékoztott minket, hogy a Fővárosi Főügyészség a 2017. december 22-én kelt határozatával Leinemann Zsolttal szemben a büntetőeljárást megszüntette, mivel a nyomozás adatai alapján nem volt megállapítható bűncselekmény elkövetése, és az eljárás folytatásától sem volt eredmény várható.

Leinemann Zsolt megúszhatja az őrizetbe vételt

Leinemann ügyvédje, Futó Barnabás csütörtökön azt mondta, hogy védencét az ítéletig már nem zárhatják be. Ezt azzal indokolta, hogy a büntetőeljárási törvény kimondja: "ugyanazon bűncselekmény miatt - ha a körülmények nem változtak - az őrizetbe vétel újra nem rendelhető el". Szerinte a körülmények nem változtak, mivel ez idő alatt - épp a mentelmi jog miatt - védencével szemben nem folytathatták az eljárást.

A ScienNet tündöklése és bukása - Dehogy piramisjáték!

A vámparancsnokság tavaly ősszel csapott le a ScienNet nevű cégre, amely "törzsvásárlói klubot" működtetett. Felettébb aggasztó, hogy bár korábban a PSZÁF is vizsgálódott ott, nem tűnt neki gyanúsnak a "Gazdagodjon meg költekezéseiből!" szlogennel kampányoló társaság szisztémája, amely számos elemében igen hasonlít a piramisjátékra. A magyar ScienNet-hálózatnak novemberben 420 ezer magyar tagja volt.
Találatok: [3]  Oldalak:   1