Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

See Walker Television Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Botrányos sorozatot mutathat be az MTV

Úgy tudjuk, a Hacktion című sorozat is szerepel az MTV októberben induló új műsorstruktúrájában. A Kálomista Gábor producer nevéhez fűződő, a hackerek titkos világát bemutató sorozat egyike volt azoknak, amiket úgy kapott meg tavaly nyáron a Duna TV, hogy mást rendelt meg.

Bíróságon próbálja visszaszerezni a Duna Tv a gyanús szerződések alapján kifizetett százmilliókat

Magyar szupermen helyett hackerelhárítókat, ezoterikus iskolai történet helyett pedig munkahelyi szituációs komédiát kapott állítása szerint a Duna Tv, ezért bíróságon próbálja visszaszerezni azt a 330 millió forintot, amit két sorozatért fizetett ki.

"Láthatja, producer vagyok, nem stróman" - találkozás a Duna Tv rejtélyes partnerével

Hosszas keresgélés után sikerült megtalálni azt a vállalkozót, aki a hozzá kötődő cégek révén a Duna Tv több százmilliós szerződései körül kirobbant ügy egyik kulcsszereplője.

Helyreigazítás

„Helyreigazítás az „Elesett” a Duna TV is Cselényi elköszönt, 50 milliót visz” című cikkben közölt valótlan állításainkkal kapcsolatban. A cikkben közölt valótlan, egyúttal sérelmes állítások miatt Kálomista Gábortól és a Mega Film Kft-től elnézést kérünk!

Egy villanyszerelő és egy takarító vette meg a Duna Tv rejtélyes partnercégeit

Újabb fordulat történt a Duna Tv vitatott szerződéseinek ügyében: két szakmunkás vásárolta meg néhány millióért azokat a cégeket, amelyek sok százmillió forintos megbízásai miatt már a kuratórium is vizsgálódik. Az üzleteket pár nappal azután kötötték, hogy kiderült, a cégek bejelentett címén csak egy üres ház áll, a sorozatokat pedig más vállalkozások forgatják a szerződéses ár töredékéért.

Cselényi elköszönt, 50 milliót visz

Közös megegyezéssel és 50 millióval távozik a Duna televízió elnöke. Állítja, az általa kötött műsorgyártási szerződések „messzemenően jogszerűek”, miközben a fideszes Szabó László szerint a külső gyártású produkciókra szánt 1,4 milliárd forint 68–70 százaléka elillant.

Duna Televízió: hűtlen kezelés alapos gyanúja két ügyben is

Különösen nagy értékre elkövetett hűtlen vagy hanyag kezelés alapos gyanúja merül fel a Duna Televízió két műsorkészítésre kötött szerződése esetében – közölte tegnap a köztévét felügyelő Hungária Televízió Közalapítvány ellenőrző testülete.

Poros ház maradt a százmilliós szerződéseket továbbpasszoló cégek után

Nem akarja lelőni a csattanójukat, ezért a Duna Tv nem mutatja meg azoknak a készülő filmeknek a terveit, amelyekért közel 400 millió forintot fizet. A tévével szerződő cégeknek nincs nyomuk, a házat, ahová be vannak jelentve, épp árulják, de még a hirdetésen megadott szám sem pontos.
Találatok: [10]  Oldalak:   1