language

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6568]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Békés Márton alapítványát nem érinti a beruházási stop

A DK-s Vadai Ágnes arra kérdezett rá Rogán Antal minisztériumánál, hogy miközben százmilliárdos nagyságrendben halasztja el a beruházásait, a Tranzit fesztivált szervező Kommentár Alapítvány mégis miért kaphat 5,6 milliárd forintot. Békés Márton alapítványának egyébként a Mészáros Lőrincék családi cége, a FEJÉR-B.Á.L. Zrt. épít rendezvényközpontot 10,6 milliárdért a VIII. kerületi Puskin utcában.

Az állami mutyisorozat ékes epizódja lehet a nagy reményű csornai napelemgyár csődje

Újabb közpénzmilliárdok úsznak el azzal, hogy földbe állt az üzem, amelynek alapkövét a város szülötte, Áder János akkori államfő tette le.

Tiborcz elpasszolta a Szabadság téri Adria-palotát felújító céget

Nem került messze tőle, az új tulajdonos egy ingatlanalap, amely egy címre van bejegyezve a kormányfő vejének cégeivel.

A NAV sportpénzeket érintő költségvetési csalásos nyomozása kavarta fel a kampányt Gyöngyösön

Kampánytéma lett, hogy vizsgálatot indított a sporttámogatások miatt az adóhatóság, de hivatalosan nem mondják meg, ki a gyanúsított.

Új könyvkiadó segíti a fideszes világkép terjesztését közpénzből

Az Alapjogokért Központ ontja magából a háborús tematikájú és a liberálisokat támadó könyveket. Házon belül megoldják a publikálást.

20 milliós támogatást adott a fideszes megye a dunakeszi fideszesek jelölőszervezetének

Mindezt a gödi Samsung iparűzési adójából, aminek jelentős része felett a megyei önormányzat diszponál. További 25 millió jut egy olyan egyesületnek, ami korábban ellenzéki, ám most a DK-ra ráinduló helyi politikusokhoz köthető.

Három forrásból is folyik a közpénz a fideszes jelölteknek kampányoló civileknek

Több településen is felkerülnek a szavazólapokra – általában Fidesz-KDNP-s polgármester-jelölteket támogatva – olyan egyesületek, amelyek korábban civil szervezeti támogatás keretében kaptak közpénzt. Diósdon például egy olyan szervezet indítja a kormánypárti jelöltet, ami három helyről is kapott állami pénzt, például „előadó-művészeti szervezetként” is kapott támogatást.

Hajnal Miklós: Állami segítséggel vett Teslát egy ferencvárosi labdarúgó akadémia

Lassan 3 éve károsanyagkibocsátás-mentesen suhanhatnak meccseikre a ferencvárosi focistagyerekek, ugyanis 5 millió forintos állami támogatással vett egy használt Tesla Model S-t a ferencvárosi Szőke István Labdarúgó Akadémia 2021-ben – derítette ki Hajnal Miklós, a Momentum országgyűlési képviselője. Az egyesület az úgynevezett Városi Civil Alapon keresztül kapott adófizetői pénzt, ez az a pénzalap, amiből gyakran kapnak forrásokat fideszes vagy Fidesz-közeli szervezetek. Jutott belőle Németh Szilárdhoz köthető szervezeteknek, de pécsi fideszes gamereknek is.
Találatok: [6568]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>