language

Kulcsszavak:

választások - népszavazás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1004]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Óbuda polgármestere feljelent egy Fideszt támogató civil szervezetet

A Fővárosi Választási Bizottság elmarasztalta az Óbudán induló Fidesz és DK polgármesterjelöltjét is. A szemben álló politikusok egyébként egymás ellen kezdeményeztek eljárásokat.

Vécére kellett sietnie, ezért küldte el káromkodva Hadházy Ákost a bácsszőlősi polgármester

Újraindul a polgármesteri székért Szarvas Róbert Norbert, Bácsszőlős jelenlegi vezetője, aki pár hónapja azzal került be a hírekbe, hogy beköltözött a falu 46,5 millió forintos uniós pénzből felújított egészségházába. Amikor erről kérdezte Hadházy Ákos független képviselő februárban a helyszínen, ez a párbeszéd zajlott le közte és Szarvas Róbert Norbert között:

400 ezer forintra büntették a Megoldás Mozgalom móri aláírás-hamisító választási csalóját

A Székesfehérvári Törvényszék április 8-án, tárgyalás mellőzésével meghozott büntetővégzésben 400 ezer forint pénzbüntetést szabott ki H. M. R. vádlottal szemben választás rendje elleni bűntett miatt – tájékoztatta lapunkat a Fejér Vármegyei Főügyészség.

Az EU négy legdrágább youtube-os politikai hirdetési kampányából hármat a Fidesz és a CÖF futtatott áprilisban

Ha valaki az elmúlt hetekben sokat nézett YouTube-videókat, és az az érzése támadt, hogy a reklámszünetekben a csapból is a Fidesz üzenetei folynak, nem képzelődik: mint a Google Ads Transparency Center áprilisi összesítéséből kiderül, európai szinten is kiemelkedő hirdetési kampányt vezényelt le a Fidesz és a kormányhoz közeli Civil Összefogás Fórum (CÖF). Az egész EU összes politikai reklámja közül (ez több mint 13 ezer videós hirdetést jelent) áprilisban magyar volt a legdrágább, a második legdrágább, és a negyedik legdrágább is.

Lejárató szórólapok jelentek volna meg Óbudán, feljelentést tesz az ellenzék

Impresszum nélküli lejárató szórólapot akart gyártatni a Bús Balázs vezette III. kerületi Fidesz – írja lapunknak eljuttatott közleményében az óbudai hatpárti ellenzék kampányfőnöke.

Jó hangulatú ellenzéki kampány Ajkán: okirathamisítás miatt feljelentette a Momentum az MSZP-t és inkább külön indul

A politikai kavaráson túlmenően köztörvényes bűncselekménnyel vádolja a Momentum az ajkai MSZP-t, ezért a liberális párt büntetőfeljelentést tett okirathamisítás miatt és külön indul a választásokon.

Úgy tűnik, mintha a zuglói önkormányzat fizetné Horváth Csaba kampányhirdetéseit, pedig nem

Több olvasónk jelezte, hogy valami nem stimmel Horváth Csaba facebookos hirdetései körül.

Lánya és felesége mellett egy exfideszes képviselőt is indít Szegeden a csalással vádolt Joób Márton

Az egykori Centrum Áruház előtt mutatta be Joób Márton a Szögedi Polgárok Egyesület női képviselőjelöltjeit kedden. A korábban Botka László frakciójához tartozó, háromszoros világbajnok kenus ugyanis polgármesterként is indul a választáson, immár Botkával szemben, függetlenként. Csapatát nyolc nő erősíti, köztük egy exfideszes helyi alelnök, illetve felesége és egyik lánya is.
Találatok: [1004]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>