language

Akták:

Sikkasztás a győri egyházmegyében highlight_off
497.000 Ft

Sikkasztás a győri egyházmegyében

Sikkasztás a győri egyházmegyében

A győri egyházmegye volt főszámvivőjét három, beosztottját pedig két évre ítélte a bíróság 2013-ban első fokon, nem jogerősen...

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Isten közpénze

A magyar katolikus egyház felső rétege néhány tagjának a fő szentsége elsődlegesen a pénz, s csak másodsorban a jóisten – ezt állítja Tóth György, a Győri Egyházmegye egykori számvevője, akit különösen jelentős értékre folytatólagosan elkövetett sikkasztás miatt jogerősen három év börtönre ítéltek.

Nem könyvelték a milliós osztogatást a katolikusok

Tízmilliós kölcsönöket és jutalmakat osztogatott munkatársainak a pécsi püspökség. Sem a rendőrök, sem az általuk felkért könyvszakértők nem találták nyomát a könyvelésben a magáncélra kihelyezett pénzeknek.

Sikkasztással vádolják a Győri Egyházmegye volt számvevőjét

A Győri Egyházmegyei Hivatalban tartott kihelyezett tárgyalást és tanúmeghallgatást a Győri Törvényszék csütörtökön abban az ügyben, amelyben az egyházmegyei hivatal volt számvevőjét és volt könyvelőjét különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztással vádolja az ügyészség.

Megér egy misét: félmilliárdos sikkasztás a Győri Egyházmegyénél?

Az egyház egy önálló köztársaság, azt csinál, amit akar, legfeljebb a Jóisten kéri számon – így jellemezte a hazai állapotokat a Győri Egyházmegyei Hivatal volt számvevője, akit félmilliárdos sikkasztás vádjával állítottak kedden a bíróság elé.
Találatok: [6]  Oldalak:   1