Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

SKC-Consulting Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Korrupcióinfó: fideszes kötődésű vállalkozó nyerészkedhetett a munkahelyi képzéseken

Hadházy Ákos, az LMP új társelnöke szerint a munkahelyi képzésekre szánt EU-s forrásokon szervezetten nyerészkednek a cégek. Az Átlátszó megvizsgálta a közbeszerzéseket, és feltűnt egy fideszes vállalkozó, akinek a cégei körül gyanúsan túl sok az egybeesés.

Borászképzés a zárcentrumban, EU-s pénzből

Újabb, összességében milliárdos nagyságrendű példákat talált Hadházy Ákos, az LMP társelnöke arra, hogy egyáltalán nem hatékonyan, sőt, kifejezetten felelőtlenül használták fel a Társadalmi Megújulás Operatív Programban (TÁMOP) rendelkezésre álló uniós forrásokat. A trafikmutyit leleplező egykori fideszes önkormányzati képviselő szerdai sajtótájékoztatóján a munkahelyi képzések furcsaságairól beszélt.

Munkahelyi borászkodásra is jutott a cégeknek kipörgetett hatmilliárdból

Az EU-s pénzek elcsalásának legfőbb veszélye, hogy a ciklus végére azok a cégek kerülnek előnybe, amelyek hajlandóak belemenni a svindlikbe – jelentette ki Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. Az ellenzéki politikus szerdai korrupcióinfóján arról beszélt, hogy a baráti cégeknek kipörgetett milliárdok kifejezetten ártanak a magyar gazdaságnak, az innováció, a szorgalom és a takarékosság helyett pedig az ügyeskedésre való hajlam számít a legfőbb értéknek.

Bevált forgatókönyv alapján szivattyúzták az EU-s milliárdokat

Átnéztük Hadházy Ákos legújabb listáját, amelyet az EU-s forrásból kifizetett képzési és tanácsadói szerződésekről állított össze. Több támogatásnál ugyanolyan forgatókönyvvel ugyanazok nyertek pénzt, sokszor nehezen magyarázható célokra.
Találatok: [4]  Oldalak:   1