Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Sláger Rádió Rt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Még többet költ az állam a Red Bull Air Race-re, valószínűleg szabálytalanul

Az eddig sejtettnél harmadával többe kerül a budapesti repülős PR-rendezvény, mivel a Hungaroring Zrt. külön a szervezéssel is megbíz egy céget évente félmilliárd forintért. A szerződés ráadásul szinte semmilyen számszerűsíthető konkrétumot nem tartalmaz, de azért azt kiköti, hogy a kormánymédiánál kell a hirdetési pénzeket elkölteni.

Megszűnhet a Class FM: Simicska nemrég eladott rádiójának nem hosszabbítják meg a szerződését

Simicska Lajos hiába adta el a rádióját, és hiába reménykedett az új tulajdonos: a Médiatanács nem hosszabbította meg a Class FM frekvenciáját.

Hát ezért erősödnek a szélsőségesek?

Felelősségrevonásról sokat hallani a választási kampányban, de úgy tűnik, hogy a rádiófrekvenciák elosztásával kapcsolatos politikai ügyeskedést nem érinti majd az elszámoltatás. Felesleges köröket futtattak ugyanis a pártok az ORTT elnökjelöltjével azért, hogy egy kis időt nyerjenek.

"A bozótharcosok győztek" - Boros Lajos, a Bumeráng műsorvezetője

A múlt héten megszűnt a Sláger Rádió. Az ország legnépszerűbb rádióadása, a Bumeráng immár a műsor készítőinek kezében van, ők tárgyalnak a jövőjéről. Egyebek mellett azzal a csatornával is, amelyet pár hete még fel akart gyújtani néhány feldühödött Bumeráng-rajongó.

"Semmit nem tudunk elintézni" - tagadja a mutyit az MSZP Sláger-ügyben

A médiatörvény módosításának megtorpedózásával részben éppen Majtényi László idézte elő azt a helyzetet, aminek eredményeképpen a Fideszhez és az MSZP-hez kötött rádiók nyerték el tegnap az ORTT döntése értelmében a Sláger és a Danubius rádiók frekvenciáit...

"Mindenkinél jártak, akinél kellett" - a lejáró rádiófrekvenciák története

Kemény lobbi ment a Sláger és a Danubius Rádió több százmillió forintot érő műsorszolgáltatási jogáért, amibe még az amerikai diplomácia is belefolyt - állította az [origo]-nak több politikus, médiajogász és a rádiókhoz közel álló források.
Találatok: [10]  Oldalak:   1