language

Lapok:

Sonline highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Lengyel: közvagyonherdálás! A hatóságok szerint nem bűncselekmény

Alaptalan a polgármester panasza, vagyis a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság helyesen járt el, amikor a siófoki strandüzemeltető önkormányzati tulajdonú Balaton-parti Kft. ügyeiben hűtlen kezelés gyanújával indított nyomozást bűncselekmény hiányában megszüntette – állapította meg a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség. A nyomozás megszüntetése ellen Lengyel Róbert siófoki polgármester jelentett be panaszt, ezek után azonban további jogorvoslatnak nincsen már helye.

Földéhség: állami bérletből tulajdon? „Cselédek leszünk a hazánkban”

– Rabszolgák, cselédek leszünk a saját hazánkban, megmondtuk előre, hogy ez lesz belőle: azért kapják a „csókosok” bérbe a földeket, hogy később tulajdonba vehessék – reagált Horváth János bábonymegyeri gazda arra a hírre, hogy Jakab István, a Magosz elnöke azt javasolta a parlamentben: tegyék lehetővé a tulajdonszerzést az állami földbérlet-pályázaton nyertes gazdáknak.

Börtönbe kerülhet a Kaposvári Rákóczi FC új tulajdonosa

Testvérlapunktól, a szolnoki Új Néplaptól kapott információ szerint a kaposvári futballklub többségi tulajdonosát nemrég egy büntetőperben, melyben tizenharmad rendű vádlottként szerepelt, két rendbeli bűnsegédként elkövetett pénzmosásban bűnösnek mondták ki.

Út, híd, vasút, hulladéklerakó: „mindent” a Közgép épít?

Megélénkült az élet a siófoki teherpályaudvaron, vagonokba rakodják a vasútépítésre szánt köveket: elkezdődött a dél-balatoni vasútfejlesztés.

Gyorshír! Mindenkit felmentettek a tábornokperben

Két vádlott kivételével – akiknek ügyét betegség miatt különválasztották – minden vádlottat felmentett az ellenük felhozott vádak alól a Kaposvári Törvényszék Katonai Tanácsa a tábornokperként elhíresült ügyben.

A testvér vezette egyesületé a földvári polgármester jutalma

A balatonföldvári polgármester visszakért jutalma - nettó egymillió forint - a helyi vízisport egyesületnél landolt, pont ott, ahol a polgármester öccse a vezető. Vajon erre gondolt Orbán Viktor?
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>