Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Soponya highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Arisztokratákkal vadászott Lázár

Soponya - Móricz Zsigmond világát idéző úri muri zajlott Fejér megyében, ahol Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár vendéglátásával grófok és hercegek vettek részt egy nagyszabású vadászaton december közepén. Minderre az egyik meghívott, a szintén arisztokrata származású Donatella Failoni, Oszter Sándor színművész felesége Facebook-oldalára kitett képek révén derült fény.

Ki fizette Lázár úri muriját?

Nagy érdeklődés övezi az interneten és a nyomtatott sajtóban végiggördülő sztorit, mely szerint Lázár János miniszterelnökséget vezető államtitkár a Fejér megyei Soponyán nagy vadászatot rendezett arisztokrata vendégeknek: 913 fácánt lőttek végül ki. A kérdés, hogy ki fizette a költséges vadászatot.

A fácánokat lelövik, ugye?

Régi magyar dzsentrihagyományt folytatva – hercegek és grófok társaságában – lőtt fácánokat a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. Lázár János magánügynek tekinti a vadászat iránti vonzalmát, és a botrányt okozó esetről nem beszél. A tucatnyi vadász fejenként 80 madarat ejtett, a decemberi vadászat teljes költsége meghaladhatta a 6 millió forintot. A helyszín Soponya volt, ahol Kádár János is vadászgatott – igaz, az ilyesmi nem volt idegen Rákositól és Horthytól sem.

Lázár János vadászkalandja: nem tudni, ki állta a cechet

A miniszterelnökséget vezető államtitkár decemberben a Fejér megyei Soponyán nagy vadászatot rendezett arisztokrata vendégeknek – derült ki az egyik vendég Facebook-posztjából. Lázár a vadászat hátterét firtató kérdésre azt válaszolta: szabadidejében mindenki azzal és azt csinál, amit akar. A vadászterület és a szálloda állami cég tulajdonában áll, a cég vezérigazgatója szerint nem Lázár János fizette a cechet, ő vendég volt, de azt, hogy ki látta vendégül a társaságot, nem árulta el. - See more at: http://www.168ora.hu/itthon/lazar-janos-vadaszkalandja-913-facant-lottek-ki-122399.html#sthash.iF4qHpcL.dpuf
Találatok: [6]  Oldalak:   1