language

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2386]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Világhírű lett a 43-1-re végződött U14-es meccs, de bundagyanú miatt vizsgálják a történteket

A Kerekegyháza U14-es csapatának a megyei futballbajnokság északi csoportjának utolsó fordulójában 42 góllal kellett győznie ahhoz, hogy jobb gólaránnyal megelőzze azt a Kunszentmiklóst, amelyet a bajnokságban nem tudott legyőzni (egy döntetlen, egy vereség). Mit tesz isten, a Kerekegyháza 43-1-re nyert a Pálmonostora ellen.

Talán jövőre kész lesz a 9 éve beígért uszoda, de kell még hozzá 3,2 milliárd forint

Szekszárd régi uszodáját 2015-ben zárták be, az akkori fideszes polgármester 2017-re ígérte az új létesítmény elkészülését. Az építkezésnek végül 2018-ban álltak neki, de az uszoda még mindig nincs kész, holott már egy csomó közpénzt elköltöttek rá. Most egy újabb kormányközeli építőcsapat fut neki a beruházásnak, további milliárdokért.

125 milliót fizetett az I. kerület egy ingatlanrészért, csak éppen Mészáros Lőrinc koktélbárja van a helyén?

Létezik egy Orbán Viktor hivatalára néző, tetőteraszos közösségi rész az Oxygen Wellness fitneszközpontban, amit az I. kerületiek használhatnának? Csak éppen nem is tudják, hogy ezt 125 millió forintért „megvette” az önkormányzat? A budavári önkormányzat szerint ez a helyzet, csakhogy amikor elmentünk megkeresni ezt a köztulajdont, végül Mészáros Lőrinc Skybar nevű koktélbárjánál kötöttünk ki. A hvg360 által megszerzett bizonyítékok alapján csak az biztos, hogy az építési engedély rejtélyes módon eltűnt, a kerületi iskolásoknak ígért tanuszodából semmi nem lett, és azt a kosárlabdapályát sem találtuk sehol, amit az Oxygen Wellness üzemeltetőjének kellett (volna) építenie.

Vizsgálja a feljelentést a rendőrség a Hírös Sport ügyében

Válaszolt megkeresésünkre a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Király József által múlt héten a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyében tett feljelentéssel kapcsolatban. Mint megírtuk, a Szövetség önkormányzati képviselője egy névtelen közérdekű bejelentésről számolt be, amelyben az áll, hogy a Hírös Sport jelenlegi ügyvezetése alatt szabálytalanságok, „gazdasági csalások” történtek az önkormányzati cégnél.

Egy névtelen közérdekű bejelentés szerint szabálytalanságok történtek a Hírös Sportnál, Király József feljelentést tett

A Szövetség önkormányzati képviselője pénteken sajtótájékoztatón számolt be egy névtelen közérdekű bejelentésről, amelyet tudomása szerint minden képviselőnek elküldtek, és amelyben az áll, hogy a Hírös Sport Nonprofit Kft. jelenlegi ügyvezetése alatt szabálytalanságok, „gazdasági csalások” történtek az önkormányzati cégnél. A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a bejelentő szerint az elmúlt fél évben az ügyvezető három gazdasági vezetőnek szüntette meg a munkaviszonyát, mert nem kívántak asszisztálni a szabálytalanságokhoz.

Szijjártó testvérének és a Rogánt reptető családi cégnek is jutott a Szerencsejáték-cég milliárdos szponzorpénzeiből

Bőkezűen osztotta a támogatást sok régi ismerősnek, baráti cégnek az állami Szerencsejáték-cég. A volt ATV-elnök vállalkozásainak 130 millió, Szijjártó Péter testvére cégének 25 millió jutott, de 85 millió került Nobilisék vitorláspartneréhez, és jutott némi apró a Rogánt és Habonyt is helikoptereztető család vállalkozásának is.

A NAV sportpénzeket érintő költségvetési csalásos nyomozása kavarta fel a kampányt Gyöngyösön

Kampánytéma lett, hogy vizsgálatot indított a sporttámogatások miatt az adóhatóság, de hivatalosan nem mondják meg, ki a gyanúsított.
Találatok: [2386]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>