language

Kulcsszavak:

állami / önkormányzati vállalat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [87]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>

Orbán Ráhel körének turisztikai alapítványa elvitte a szerencsejáték-adományok negyedét

A Szerencsejáték jótékonyságra szánt milliárdjainak legnagyobb része a Fidesz mellett aktívan kiálló szervezetekhez, hírességek cégeihez került.

Felébredt téli álmából a Szerencsejáték-cég, rögtön kiszórt 639 milliót a szokásos körnek

Az állami szerencsejáték-pénzből sok régi ismerősnek jutott: a Nobilis-család vitorláspartnerének cége 210 milliót, az ATV volt igazgatósági tagjának vállalkozása 100 milliót kapott. De jutott a pénzből az Ismerős Arcok basszusgitárosának, egy balatonkenesei jachtklubnak, horgászegyesületnek, repülős alapítványnak és két magántőkealap-érdekeltségű cégnek is.

Első fokon felmentették Vári Attilát, volt fideszes pécsi polgármesterjelöltet a sikkasztás vádja alól

Pótmagánvádas eljárásban tárgyalta a Szigetvári Járásbíróság a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, fideszes pécsi polgármesterjelölt ügyét. Első fokon felmentették Vári Attilát a sikkasztás vádja alól, de a vád bejelentette fellebbezési szándékát.

Akkora ledfalat vettek, hogy használni sem tudják

Luxuscikkekre és utazásokra költhettek összesen 450 millió forint közpénzt a második kerületi Sport Kft-nél még az előző, fideszes vezetésű önkormányzat alatt, 2016 és 2020 között. Írta meg a 24.hu egy könyvvizsgálói jelentésre hivatkozva. Az önkormányzati cég 200 millióért vett például LED falat, ami nagyobb, mint a sportuszoda fala, így nem is tudják használni. A rendőrség nyomoz, de még senkit nem hallgattak ki.

Már a naplófájlok sem segíthetnek tisztábban látni a pécsi önkormányzati cégtől eltűnt merevlemezek ügyében

Informatikai igazságügyi szakértő és egy új tanú meghallgatásával folytatódott az eltűnt merevlemezek ügyében, Vári Attila ellen indított pótmagánvádas eljárás a Szigetvári Járásbíróságon.

Több mint három év alatt nem jutottak gyanúsítotti kihallgatásig a Hosszú Katinka-cég Duna Aréna-használata ügyében

Még mindig nem tudni, lehet-e egy vállalkozásnak szerződés nélkül jogszerűen használni egy állami létesítményt.

Több helyen egyszerre tűntek el adatok: három év alatt sokat romlott a tanúk emlékezete a Vári-ügyben

Újabb tanúk meghallgatásával folytatódott Vári Attila, a Pécsi Sport Nzrt. (PSN) és a vízilabda-szövetség volt vezetője ellen indított pótmagánvádas eljárás a Szigetvári Járásbíróságon.

Eltűnt merevlemezek: a vízilabda-szövetség elnöke nem tett vallomást

Tanúk meghallgatásával érdemben is megkezdődött a Vári Attila ellen, adathordozók és levelezések eltűnése miatt indított pótmagánvádas eljárás a Szigetvári Járásbíróságon.

Merevlemezek tűntek el, bíróság hallgatja meg a vízilabda-szövetség elnökét

Bizonyítási szakaszba lépett a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Vári Attila ellen indított pótmagánvádas eljárás. A Pécsi Sport Nzrt. korábbi vezetőjét számítógépes merevlemezek eltüntetésével vádolják.

Egyetlen cégcsoport gründölja Rogán Antaléknak az állami rendezvényeket milliárdokért

A K-Monitor szerint „szartól repülőig mindent ők csinálnak”. 2022 második negyedévében 39,4 milliárd forint volt a megbízások összértéke.
Találatok: [87]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>