language

Kulcsszavak:

Balaton-sztorik highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Utánpótlásra kapták, szálloda lett a 300 millióból

Mint emlékezetes, a legfelsőbb magyar bíróság helybenhagyta a jogerős bírósági döntést, közpénznek minősítette a taót, és nyilvánosnak a hozzá kapcsolódó adatokat. A Transparency International Magyarország jogvédő szervezet által az Emmitől kiperelt „támogatói igazolások” azért fontosak, mert ezeken egyszerre szerepel a támogatott csapat, illetve a társasági adóját számára felajánló vállalkozás neve, valamint a felajánlott adó összege.

Orbán fő vagyonkezelője sejlik fel a balatoni golfpálya megszerzése mögött

Több sikertelen próbálkozás után 390 millió forintért elkelt a balatonudvari golfpálya.

Egymás után építik uniós pénzből a balatoni vitorláskikötőket

Százötven férőhelyes vitorláskikötő épül Balatonfüreden, annak a kempingnek a területén, amelyet a Mészáros Lőrincék tulajdonába kerülő Balatontourist üzemeltet. A fejlesztést Bóka István polgármester jelentette be azon a napon, amikor a Konzum Nyrt. átvette a kempingek működtetését.

Villámgyorsan elpasszolják a balatoni focipályát a miniszter haverjának

Néhány hete a focipályára bejelentkezett egy vevőjelölt, aki százmillióért vinné a 22 ezer négyzetméteres területet, hogy négycsillagos szállodát építsen rá. Az összeg az önkormányzat értékbecslése alapján jött ki. A titokzatos vállalkozó ajánlata olyannyira meggyőzte Hidvégi József fideszes polgármestert, hogy március 16-án rendkívüli ülésen vitte a képviselők elé az eladást - pontosabban első lépésben még csak a pályáztatást -, és részletes tájékoztatás nélkül át is nyomta a fideszes többség az ügyet a testületen.

Egy a tábor

A zánkai és a fonyódi, együttesen hatalmas értékű szociális­üdülő-komplexumokat ingyen adta át az állam a szeged–csanádi egyházmegyéhez köthető alapítványnak. Az alapítványt vezető volt fideszes politikusok később akár el is adhatják az ajándékot.

Kormányrendeletet kell módosítani, hogy megépülhessen a Közgép balatonfüredi szállodája

Tavaly márciusban szerezte meg a balatonfüredi vitorláskikötő, a volt olimpiai központ földhasználati jogát Fonyó Károly, a Közgép és a Swietelsky konzorciuma, a Füred 2017.

A Közgép-konzorcium vitorlásparadicsomot építhet Nekem a Balatont

A Simicska Lajos tulajdonolta Közgép és Fonyó Károly közös cége, a Solum-Invest - az osztrák Swietelskyvel konzorciumban - hatalmas szálloda- és turisztikai komplexumot építhet fel a honi vitorlássport szíveként ismert balatonfüredi telekegyüttesen. Végigkísértük az ügylet alakulását.

Balatonfüredi vitorláskikötő: átjátszás vagy fejlesztés?

A Jobbik szerint felháborító és "vérlázító", ahogyan a kormánypártok és "a hozzájuk közeli oligarchák" lényegében privatizálták a balatonfüredi vitorláskikötőt, ezért az ellenzéki párt hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz az ügyben. Az önkormányzat szerint a magáncégek bevonására a fejlesztések érdekében volt szükség.
Találatok: [9]  Oldalak:   1