language

Intézmények:

ETO Park kft. highlight_off

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

„Kaptam egy ígéretet a megfelelő helyről”

A Quaestor egykori elnök-vezérigazgatója, a Quaestor-ügy első rendű vádlottja. Az ő története következik.

Itt van Tarsoly vallomása a fociról

A Quaestor vezetőjét 2001-ig egyáltalán nem is érdekelte a foci. A letartóztatásban lévő Tarsoly Csaba a rendőrségen tett vallomásában azt mondta, rábeszélték a győri fociberuházásra, mert a stadionépítés fontos volt a labdarúgó-Európa-bajnokság magyarországi rendezésének tervei miatt.

Négy éve robbanhatott volna a Quaestor-botrány

Meglepetésként érte a Fideszt a Quaestor-botrány kitörése? Most kezdték vizsgálni a cég legnagyobb beruházását, a győri ETO Parkot? Hát nem. Az ETO Park ügyében négy éve, 2011 óta folyik a nyomozás, és tele van furcsaságokkal.

Lázár: 410 millió állami pénz odaveszett

A Földművelésügyi Minisztériumnak 410 millió forintja ragadt bent az egyik brókercégénél, erre vezetett a kormányzati vizsgálat – jelentette be csütörtökön Lázár János. A miniszter szerint a mostani Quaestor-ügyben mégis a legnagyobb felelőssége nem másnak van, mint az MSZP-nek.

A tehetséges Mr. Tarsoly

Nagyravágyó volt! Pénzügyi főiskolás kora óta állandóan üzleti ötleteken járt az agya. Pechjére rossz területeket kedvelt meg, a magyar focit és a hatalmas ingatlanprojekteket. Mindig is túl sok idegen tőkét használt, és óriási csoportja nem teremtett elég értéket. Tíz napja már azt is tudja az ország, hogy a 25 éve működő Quaestor-csoport tilosba tévedt.
Találatok: [5]  Oldalak:   1