language

Akták:

Gömöri Zsolt tündöklése és bukása highlight_off

Kulcsszavak:

Gömöri Zsolt tündöklése és bukása

Gömöri Zsolt tündöklése és bukása

2015. május 7-én kiderült, az MPB hárommillió forinttal járult hozzá Gömöri Zsolt devizahitelének végtörlesztéséhez. Már az üggyel kapcsolatos első sajtóhírek arról számoltak be, hogy a végtörlesztés igénybevételének ötlete a bizottság alelnökétől, Deutsch Tamástól származott.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [46]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Százezreket ítéltek a volt MPB-vezetőnek

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) több mint 1,2 millió forinttal tartozik egykori sportgazdasági vezetőjének, Kovács Brigittának – így szól a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság (FKMB) keddi, nem jogerős részítélete. A nő azért indított pert volt munkáltatója ellen, mert szerinte az akkori elnök, Gömöri Zsolt 2015-ös botrányának kirobbanása idején jogellenesen bocsátották el, továbbá nem fizették ki a túlóráit, nem váltották meg a ki nem vett szabadságát, és egyéb sérelem is érte.

15 millió sikkasztással vádolták meg a paralimpiai bizottság volt elnökét

Sikkasztás miatt vádat emeltek Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) korábbi elnöke ellen, a hűtlen kezelés miatt folytatott nyomozást azonban bizonyítottság hiányában megszüntették.

VÁDAT EMELTEK A PARALIMPIAI BIZOTTSÁG VOLT ELNÖKE ELLEN

Sikkasztás miatt vádat emeltek Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) korábbi elnöke ellen, a hűtlen kezelés miatt folytatott nyomozást azonban bizonyítottság hiányában megszüntették.

Deutsch harmadik gyerekének anyja lett a paralimpiai bizottság főtitkára

A tavaszi botrányok után a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) július közepén pályázatot írt ki a főtitkári és a sportigazgató munkakör betöltésére.

Zsebből előlegezte meg saját támogatását Gömöri

Gömöri Zsolt adott kölcsön három millió forintot saját szervezetének, a Magyar Paralimpiai Bizottságnak, hogy vissza nem térítendő támogatásként ugyanezt mint munkavállaló megkaphassa hitele végtörlesztéséhez – tudta meg a hvg.hu. A parasportolók szervezetének másképp nem is lett volna pénze a hitelkiváltásra. A korábbi elnök kérdésünkre elismerte a tranzakciót, amit azzal magyarázott, hogy a „forrásszegény időszakban”, maga is barátoktól kölcsönkérve segítette ki saját szervezetét.

Ócsárlási energiával segítené a parasportot

Nem volt szabálytalan, de bölcs döntés sem az, hogy a Magyar Paralimpiai Bizottság korábbi elnöke felvette a lakáshitele végtörlesztéséhez a támogatást – mondta Deutsch Tamás, a testület alelnöke, aki a lapunknak adott interjúban beszélt vitás ügyekről, a paralimpikonok jutalmáról, a szakági médiahekkről, sajtótúlerőről és az ócsárlási energia hasznáról is.

Gömöri Zsolt 17,5 millió Ft jutalmat kapott

Mint korábban megírtuk, a Magyar Olimpiai Bizottság nem akarta elárulni azt, hogy mennyi jutalmat fizettek ki közpénzből a botrányt botrányra halmozó Paralimpiai Bizottság vezetőinek. Egy állampolgár a segítségünkkel a NAIH-hoz fordult, amely kötelezte a MOB-ot az adatok kiadására.

Nyugodtan lopunk tovább - Két hét eltelt, s mindenki beletörődött Deutsch sameszának kinevezésébe

Magyarországgal mindent meg lehet csinálni. A Fidesz úgy próbálta lezárni a paralimpiai botrányt, hogy odaküldték elnöknek Deutsch Tamás kifutófiúját. Mára ez már mindenkinek tök oké.

Korábbi beosztottja lett Deutsch Tamás főnöke

Papírforma eredményt hozott a hetek óta botrányoktól hangos Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) tisztújító közgyűlése: alelnök maradt Deutsch Tamás, akinek egykori helyettes államtitkára, Szabó László lett a testület új elnöke. Az új elöljárót nagy többséggel választották meg bizottság tagszervezeteinek képviselői.

Szigorítás jön a paralimpiai bizottság pénzügyeinél

Ari Lajos elnökségi tag, egészségügyi gazdasági szakember kap pénzügyi ügyintézési, úgynevezett banki aláírási jogot Deutsch mellett az egyelőre elnök nélküli Magyar Paralimpiai Bizottságban. Gömöri Zsolt, a pénzügyi botrányokba keveredett addigi elnök múlt kedden mondott le, a július 6-i közgyűlésig Deutsch Tamás alelnök látja el az elnöki feladatokat.
Találatok: [46]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>