language

Kulcsszavak:

hitelezés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [32]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Die Presse: Orbán testre szabott közbeszerzésekkel gazdagítja Mészárost, Tiborczot és a többieket

A Nemzeti Együttműködés Rendszere valójában az élet minden területét megszállta, írja az osztrák lap.

Szíjj László kézilabdacsapatának nem kell visszafizetnie félmilliárdos adósságát

Sőt, még 221 millió reklámpénzt is kap Veszprémtől. Ahogy Porga Gyula fideszes polgármester ígérte, megsegíti a milliárdos útépítő tulajdonában lévő városi kézilabdaklubot: nem kell visszafizetnie az önkormányzattal szembeni félmilliárd forintot meghaladó adósságát. A tartozást az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat reklámozásával dolgozhatja le. Szíjj László kézilabdás cége így se jár pórul, az önkormányzat ugyanis 166+55 millió forintért rendel városmarketing szolgáltatásokat a passzív sportturisták megdolgozásáshoz.

Már csak egy ugrás, és Orbán Viktor vejének vagyona több lesz 100 milliárd forintnál

Tiborcz István immár Budapest több meghatározó ingatlanfejlesztésében is érdekelt. Mégsem képes még egy falusias városka focipályáját sem úgy pótolni, hogy a fizetnivalót ne az állam állja.

Kiderült, hová lett a költségvetésből év végén rejtélyesen kiszórt pénz egy része

Két körben 84 milliárd forint tőkét emelt az állam, illetve a tulajdonosi jogokat gyakorló Mager Andrea miniszter a Magyar Fejlesztési Bankban.

„Nem hivatalos összegeket követeltek” – gyanús esetekről beszéltek a váci fociklub korábbi vezetői

Akadályozták a napi működést és egyre több pénzt követeltek – ezt állítják a Vác Városi Labdarúgó Sportegyesületről a Vác FC korábbi vezetői egy önkormányzati bizottsági ülésről készült feljegyzés szerint. Pető Tibor, az egyesület fideszes elnöke és a város korábbi alpolgármestere azt hangoztatta, hogy a stadionfelújítás csak általa valósulhat meg. Mindeközben az egyesület megakadt beruházásairól szóló elszámolásait az EMMI ellenőrzi: az a minisztérium, aminek miniszterhelyettese egyszemélyben a körzet országgyűlési képviselője is. Tovább bonyolódik a „váci fociügy”.

Mészáros Lőrinc nem kaphat stadiont ajándékba, de azért jó üzletekre van kilátás

A sporttelepekkel folytatódhat a közvagyon kijátszása a köz felügyelete alól, a kedvezményezettek a bőkezűen dotált, baráti klubok és szövetségek lehetnek.

Rengeteg pénz ment válságkezelés címén olyasmire, aminek semmi köze a válsághoz

Sok esetben csak ürügy volt a járvány ahhoz, hogy nyakló nélkül költekezzen a kormány. A szétszórt ezermilliárdok nagy része a politikai szövetség kiszélesítését szolgálta, például sportra és egyházi kiadásokra is rengeteg ment el.

Magyarország 760 milliárd forintot költött sportra és vallásra 2020-ban

Minden 100 forint kiadásból 2 sportra, 1 pedig vallásra ment. Leginkább a közegészségügyi kiadások nőttek, az eredetileg tervezett összeg 12-szerese ment el. A vallással kapcsolatos kiadások megháromszorozódtak menet közben, de a sportkiadások is közel duplájukra híztak.

Az Orbán-klientúrát gazdagítják a meg sem rendezett budapesti olimpia százmilliárdjai

Bár a magyarországi olimpiarendezés ábrándját a bizonytalan jövőbe száműzte egy egyszerű népszavazási kezdeményezés, a kormány „Bicskéig meghosszabbítva” is tető alá hozta a tervezett beruházások nagy részét.
Találatok: [32]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>