language

Kulcsszavak:

hivatali visszaélés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Teniszszövetség: A PCR-tesztek ügyét kiforgatva indult támadás a vezetés ellen

Továbbra is rengeteg a nyitott kérdés a Magyar Tenisz Szövetségnél kitört botrányban, a szervezet pedig – bár hangsúlyozza, hogy az átláthatóság szellemében ügyködik – nem töri magát, hogy megválaszolja őket. A hvg.hu felvetéseire nem reagáltak, de egyenválaszukban „támadást” emlegetve máshol megjelent információkat igyekeznek cáfolni.

Feljelentésről, kirúgásról, felfüggesztésekről döntött a teniszszövetség elnöksége

A Lázár János vezette szervezetben vizsgálják a hat szövetségi edzőt, a főtitkárt, a sportigazgatót és a keretorvost.

A túlértékelt magyar foci

Nem szerepelt jól, és egyelőre a szerencse is elpártolt a magyar fociválogatott mellől az Eb-selejtezőn. Ez sem rendíti meg azonban a kormányt abban, hogy további milliárdokat pumpáljon Orbán Viktor kedvenc sportágába – írja az e heti HVG.

Kubatov a börtön hatásának tudja be Tátrai feljelentését

Kubatov Gábor, az FTC elnöke az MTI-hez eljuttatott levélben reagált Tátrai Miklós lépésére, aki hivatali visszaélés, hűtlen kezelés és bűnpártolás gyanújával ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Fradi-pálya visszavásárlásával kapcsolatban.

Feljelentést tesz a Fradi-pálya miatt a volt MNV-vezér

Hivatali visszaélés, hűtlen kezelés és bűnpártolás gyanújával ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. korábbi vezérigazgatója a Fradi-pálya visszavásárlásával kapcsolatban.

Fradi-ügy: nyomoz az ügyészség

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán a Fővárosi Főügyészség megkezdte a nyomozást a FTC futball-pályája eladása ügyében.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>