language

Intézmények:

Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja (KKBK) Zrt. highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Négymilliárdot ad a kormány a budapesti foci-EB szurkolói programra

2020-ban a foci-Eb egyik helyszíne, 2027-ben pedig újra vizes világbajnokság házigazdája lesz Magyarország, az előkészületeket pedig már meg is kezdte a kormány. A csütörtöki Magyar Közlöny rendelkezései szerint kormányhatározatban döntött a kabinet arról, hogy a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság budapesti szurkolói programjainak megvalósításához szükséges intézkedésként a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja (KKBK Nonprofit Zrt.) feladatokat vesz át a Fővárosi Önkormányzattól úgy, hogy a feladatok ellátásához szükséges forrást a központi költségvetés biztosítja.

Mészárosék aprópénzzel bukhatják a 80 milliárdos állami megbízást Garancsi Istvánnal szemben

Így sem lesz olcsó, de több tízmilliárd forintot sikerült alkudni a tárgyalások során a 2022-es kézilabra Eb-re készülő multifunkcionális sportcsarnok árából. Legalábbis egyelőre.

Szélsebes közbeszerzés után csodatempóban kell felépíteni a százmilliárdos budapesti sportcsarnokot

Az eredeti tervek szerint ma kellett volna aláírni a szerződést a 2022-es kézilabda Európa-bajnokságra épülő multifunkcionális csarnok kivitelezéséről, amire Mészáros Lőrinc családi vállalkozása pályázik a legjobb eséllyel.

Közpénzmilliárdokat szórnak ki sporteseményekre olimpia nélkül is

Új koncot kapott a Fidesz gazdasági holdudvara, ami még a vizes világbajnokságnál is nagyobbnak ígérkezik, holott arra is elvertek legkevesebb 140 milliárdot. A 2023-as atlétikai vb és a szorosan hozzákapcsolódó Budapest Déli Városkapu Fejlesztés a többszörösét emésztheti fel.

Eltapsoltak már 1,6 milliárdot, pedig még csak előkészítik a kézilabda Eb-t

A sportesemény mérnöki feladatai máris jelentős pénzösszegeket emésztettek fel. Az Európai Unió Lapjában megjelent hirdetmény szerint a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. november 15-én 1 milliárd 695 milliárd + áfa (bruttó 2 milliárd 152 millió) forintos szerződést kötött az Óbuda-Újlak Beruházásszervező és Fővállalkozó Zrt -vel az Eb megrendezéséhez szükséges létesítményfejlesztés lebonyolítói, műszaki ellenőri és mérnök tanácsadói feladatainak ellátása.

Atlétikai VB: Újabb NER-biznisz lesz a példátlan sportdiplomáciai siker?

Óriási sportdiplomáciai siker, hogy Magyarország rendezheti a 2023-as atlétikai világbajnokságot, ám félő, hogy megint egy sor felesleges beruházásra gurulnak el adómilliárdjaink.

Ki tudja, hol áll meg? – az új Puskás Stadion költségei

Harmincötmilliárd forintról indult, ma meg örülhetünk, ha százkilencvenből megússzuk. Eredetileg húsz sportág otthona lett volna, de ebből mára csak egy maradt: a labdarúgás. Igen, az új Puskás Ferenc Stadionról van szó, amelynek a tervek szerint egy év múlva kell elkészülnie – szó szerint bármi áron.

Titkolják, mire megy a Fradivárosnak adott állami 25 milliárd

A múlt év végén 15 milliárd forintot adott a kormány az FTC ingatlanfejlesztésének második ütemére, az első szakaszra már korábban előirányoztak 10 milliárdot. A klub azt állítja, nem tud pontos összeget, részleteket mondani a beruházásról, a minisztériumok is hallgatnak, miközben Kubatov Gábor elnök már alaposan ismertette a projektet.

Csendben tovább álmodják Orbán olimpiai álmát

Nemcsak a terveket, hanem a terepet is készítik elő az olimpiai atlétikai stadionnak. A teljes beruházás legalább 100 milliárd forintba kerül.
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>