language

Kulcsszavak:

közmű highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Mészáros Lőrinc fejleszti Bicske közlekedését, aminek Orbán Győző örül a legjobban

Orbán Viktor apjának bányaérdekeltségei fölözhetik le annak előnyeit, hogy Orbán Viktor régi barátjának érdekeltségei rendezkednek Bicske környékén. Persze jól járt a harcostárs, Mészáros Lőrinc is, aki eközben hozzájutott egy ipari parki területhez Felcsút közelében. Utóbbi mellesleg a környezetet is szennyezi.

0, azaz nulla honvédelmi sportközpont készült el, a haverok viszont jól jártak

Három éve működniük kellene a „hazafias szempontból fontos” sportokat oktató intézményeknek, s noha az alapkőletételek nagy csinnadrattával lezajlottak, még az érintett önkormányzatok sincsenek képben, mi a helyzet az építkezésekkel.

Perverz privatizáció zajlik a mélyben: adjátok vissza az országunkat!

A 14. gazdasági ágazatot kezdi einstandolni a kormány

Tíz év alatt tucatnál is több ágazat tulajdonviszonyaiba nyúlt bele az Orbán-kormány, hogy vagyonossá tegye híveit, és ezzel bebetonozza a Fidesz regnálását. Az alaptörvény sérelme nélkül ez aligha történhetett volna meg.

Októberben Mészáros Lőrinc cége nyerte a közbeszerzési versenyt a nemzeti tőkésosztályban

A Mészáros és Mészáros Kft. tavaly ősszel három régiót is behúzott a Nemzeti Fejlesztési Programiroda 420 milliárdos építőipari gigatenderén, most ennek keretében három konkrét munkát nyert el a cég 14,7 milliárd forint értékben.

Százmilliókat pazarolt a dunántúli vízmű

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-nél lefolytatott átvilágítás sokkal nagyobb gondokat tárt fel, mint amire előzetesen gondolni lehetett – mondta Winkler Tamás, a DRV vezérigazgatója.
Találatok: [7]  Oldalak:   1