language

Kulcsszavak:

közokirat-hamisítás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Fantomokkal taózó. Hamis igazolásokkal szerzett sporttámogatás

Jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való visszaéléssel vádolják egy kecskeméti kézilabdaklub szakmai vezetőjét és két beosztottját. Egyikük az országos szövetség területi szakfelügyelője is. 107 hamis igazolást gyártottak az érintettek tudta nélkül.

A NAV bűnügyi nyomozói szálltak ki a józsefvárosi polgármesteri hivatalhoz

Pikó András Józsefváros jelenlegi polgármestere még az önkormányzat előző vezetésének bizonyos szerződései miatt tett feljelentést.

Kocsis Máté idejéből származó józsefvárosi szerződést vizsgál a NAV

Tegnap a NAV bűnügyi nyomozói látogattak a józsefvárosi polgármesteri hivatalba – kezdi szerda délelőtti Facebook-posztját Pikó András kerületi polgármester. Az adóhatóság költségvetési csalás és okirat-hamisítás gyanúja miatt vizsgálódik, de nem a kerület ellenzéki vezetése, hanem Pikó fideszes elődje, Kocsis Máté jelenlegi fideszes parlamenti frakcióvezető idejéből származó ügy miatt.

Teniszszövetség: A PCR-tesztek ügyét kiforgatva indult támadás a vezetés ellen

Továbbra is rengeteg a nyitott kérdés a Magyar Tenisz Szövetségnél kitört botrányban, a szervezet pedig – bár hangsúlyozza, hogy az átláthatóság szellemében ügyködik – nem töri magát, hogy megválaszolja őket. A hvg.hu felvetéseire nem reagáltak, de egyenválaszukban „támadást” emlegetve máshol megjelent információkat igyekeznek cáfolni.

Feljelentésről, kirúgásról, felfüggesztésekről döntött a teniszszövetség elnöksége

A Lázár János vezette szervezetben vizsgálják a hat szövetségi edzőt, a főtitkárt, a sportigazgatót és a keretorvost.

Súlyos korrupciós ügyek és doppingcsalás miatt indulhat eljárás Aján Tamás ellen

A német közszolgálati televízió oknyomozása szerint 5,5 millió dollár tűnt el a Nemzetközi Súlyemelő Szövetségtől. Az ARD dokumentumokra hivatkozva arról számolt be, hogy a súlyemelésben szisztematikus doppingolás folyik az IWF tudtával. Eszerint a 2008 és 2017 között olimpián és világbajnokságon érmes súlyemelők csaknem felét nem ellenőrizték a felkészülési időszakban, edzőtáborban.

Cifra ügyek városa

A Mercedes által fizetett iparűzési adó évekre rendbe tette a város költségvetését, sok helyi mégsem elégedett: a gyár betelepítése ellenére nő a munkanélküliség. Egy város, ahol a fideszes vezetés 2010 előtt gesztust tett a szocialista kormánynak is.

Állami pénzekért csalt egy egri tánciskola

Az adóhivatal szerint egy egri tánciskola vezetői olyan tanulók után is vettek fel támogatást, akik más tánciskolába jártak, vagy már végeztek, így négy év alatt több mint 51 millió forinthoz jutottak jogtalanul. Az ügyben ezer embert hallgattak ki, és tizenhét embert gyanúsítottak meg.

Belebukott az államvizsga-botrányba a TF dékánja

Lemondott a TF dékánja az államvizsgák körül kipattant botrány miatt. Tóth Miklós három diákot, köztük a fideszes Lasztovicza Jenő fiát az egyetem szabályait megszegve engedett államvizsgázni.

Botrány a TF-en: szabálytalanul kapott diplomát a fideszes képviselő fia?

Befolyással üzérkedés, többrendbeli közokirat-, illetve magánokirat-hamisítás gyanújával tettek feljelentést ismeretlenek a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának (TF) idei diplomaosztóján történtekkel kapcsolatban a BRFK-n. Az egyik érintett hallgató egy sportügyekben illetékes fideszes politikus fia.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>