language

Intézmények:

Magyar Teniszszövetség (MTSZ) highlight_off

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Nem sikerült megtalálni a felelőst a magyar teniszezők PCR-botrányában

A kamu oltásigazolásokat ipari szinten, hónapokon át hamisították a teniszszövetségben, a rendőrség mégsem talált bizonyítékot, és megszüntette a nyomozást. A botrány miatt kirúgott személyek azóta szépen visszaszivárogtak a sportág életébe – írja a Sportal.hu.

Teniszszövetség: A PCR-tesztek ügyét kiforgatva indult támadás a vezetés ellen

Továbbra is rengeteg a nyitott kérdés a Magyar Tenisz Szövetségnél kitört botrányban, a szervezet pedig – bár hangsúlyozza, hogy az átláthatóság szellemében ügyködik – nem töri magát, hogy megválaszolja őket. A hvg.hu felvetéseire nem reagáltak, de egyenválaszukban „támadást” emlegetve máshol megjelent információkat igyekeznek cáfolni.

Feljelentésről, kirúgásról, felfüggesztésekről döntött a teniszszövetség elnöksége

A Lázár János vezette szervezetben vizsgálják a hat szövetségi edzőt, a főtitkárt, a sportigazgatót és a keretorvost.

Üzemszerűen állított ki fiktív PCR-teszteket a Magyar Tenisz Szövetség keretorvosa

Üzemszerűen állított ki fiktív PCR-teszteket a teniszezők és a stábtagok számára egy, a Magyar Tenisz Szövetségnél dolgozó keretorvos. Az utánpótláskorú játékosoktól kezdve egészen a novemberi férfi Davis-kupa-csapatig hamisított a teniszezők és stábtagok számára.

Elbocsátották a Magyar Tenisz Szövetség egyik munkatársát a hamis PCR-tesztek miatt

Feljelentést tett Lázár János, és elbocsátotta egyik munkatársát az általa vezetett Magyar Tenisz Szövetség. Vizsgálatot is elrendeltek minden világranglista ponttal rendelkező játékossal szemben, miután kiderült, hamis PCR-tesztekkel indulhattak a Davis kupán tavaly ősszel a játékosok. Vizsgálatot indított a Semmelweis Egyetem is, ahol felfüggesztettek egy orvost. A gyanú szerint ő állíthatta ki a hamis igazolásokat.

Drónvideó: üresen áll a 2,4 milliárd forintból épült luxus-teniszakadémia Kisvárda mellett

Megnéztük a nettó 2,4 milliárd forintból épült luxus-teniszakadémiát Kisvárda mellett, amit a volt fejlesztési miniszterhez, Seszták Miklóshoz köthető alapítvány húzott fel közpénzből. A szántóföldek között megvalósult teniszparadicsom ugyan már egy éve megnyílt, de nincs nyoma, hogy az öt évfolyamos iskolában elindult volna az akadémiai oktatás, a sportlétesítmény oldalán pedig igazán művészet foglalt időpontot találni. A közpénzzel kitömött alapítvány nem válaszolt az adatigénylésünkre, amiben azt szerettük volna megtudni, mennyien használták a pályákat, és miből tartják fent az akadémiát. Több mint 1 milliárd forintot költöttek a szomszédos tó turisztikai fejlesztésére is, aminek a keretében többek között hobbit-házakat húztak fel. Ezeknél a fejlesztéseknél azonban többnyire zárt kapuk fogadtak minket, és még mindig a helyi kocsma tölti be leginkább a turisztikai információs központ szerepét.
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>