language

Intézmények:

Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) highlight_off

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Bajok vannak a helyi NER-kedvenc kivitelezővel, emiatt egyetemi és sportberuházás is veszélybe került Pécsen

Két különböző, egyenként is többmilliárdos nagyságrendű pécsi beruházás kivitelezését is felfüggesztették az elmúlt hetekben. A NER-közeli vállalkozásként számon tartott B Build & Trade-del a PVSK május elején szerződést bontott, míg a Pécsi Tudományegyetemnél ez folyamatban van. Így egy multifunkcionális sportcsarnok és egy tudományos innovációs központ kivitelezése is veszélybe került.

Bukdácsol a rendezvénypiac, de a baráti cégeket így is tízmilliárdokkal tömik ki Orbánék

Miközben a két éve dühöngő világjárvány miatt alig-alig akadnak már rendezvények, az állam több tízmilliárd forint értékben bízta meg az Antenna Hungáriát szervezési feladatokkal. Ezeket aztán a cég el sem végzi, hanem továbbpasszolja Balásy Gyula érdekeltségeinek.

Ömlik Mórahalomra az EU-s pénz, és leginkább a tűzközelben lévőket gazdagítja

Mivel a város szemmel láthatóan gyarapodik, a választópolgárok elnézik, hogy a település vezetői a saját érdekeiket is érvényesítik. Nógrádi Zoltán polgármesternek már kihívója sincs.

A Lázár János felügyelte Ménesbirtok közel félmilliárdos veszteségről 30 millió forint nyereségre fordult

A több tízmilliárd forint közpénzzel kitömött állami mintagazdaság a járványos 2020-as évet 30 millió forint adózott nyereséggel zárta.

Az olajipari szakértelem nem annyira, a kormányközeliség továbbra is lényeges a Molnál

Politikailag megbízható emberekkel erősítik a Mol felügyelőbizottságát. A cég vezetői eddig is tűzközelben voltak, ami a kormányzati kapcsolatokat illeti.

Ismerős vállalkozók tűnnek fel a határon túlra fizetett milliárdos támogatások körül

A 2019-es pár száz millió után tavaly már 3,7 milliárd forintot osztott ki különböző határon túli projektek támogatására a Magyar Turisztikai Ügynökség. A kedvezményezettek között magánszállásadók kisebb felújításai mellett itthonról is ismert milliárdosok gigaprojektjei is feltűnnek.

Közel egymilliárdos állami támogatás megy el a zárt kapus vízilabda BL-re

A Magyar Vízilabda Szövetség 869 millió forint állami támogatást kapott a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének budapesti megrendezésére. A sportszervezet szerint sok pénz megy el a járvány elleni védekezésre, a buborék működtetésére, arra azonban nem kaptunk egyértelmű választ, a vendégül látott csapatok fizetnek-e a szállásért, étkezésért, vagy a magyar szövetség három körben vendégül látja közpénzből az európai vízilabdaelitet.

Négymilliárdot ad a kormány a budapesti foci-EB szurkolói programra

2020-ban a foci-Eb egyik helyszíne, 2027-ben pedig újra vizes világbajnokság házigazdája lesz Magyarország, az előkészületeket pedig már meg is kezdte a kormány. A csütörtöki Magyar Közlöny rendelkezései szerint kormányhatározatban döntött a kabinet arról, hogy a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság budapesti szurkolói programjainak megvalósításához szükséges intézkedésként a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja (KKBK Nonprofit Zrt.) feladatokat vesz át a Fővárosi Önkormányzattól úgy, hogy a feladatok ellátásához szükséges forrást a központi költségvetés biztosítja.
Találatok: [9]  Oldalak:   1