language

Intézmények:

Nemzetközi Úszószövetség (FINA) highlight_off

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Négymilliárdot ad a kormány a budapesti foci-EB szurkolói programra

2020-ban a foci-Eb egyik helyszíne, 2027-ben pedig újra vizes világbajnokság házigazdája lesz Magyarország, az előkészületeket pedig már meg is kezdte a kormány. A csütörtöki Magyar Közlöny rendelkezései szerint kormányhatározatban döntött a kabinet arról, hogy a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság budapesti szurkolói programjainak megvalósításához szükséges intézkedésként a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja (KKBK Nonprofit Zrt.) feladatokat vesz át a Fővárosi Önkormányzattól úgy, hogy a feladatok ellátásához szükséges forrást a központi költségvetés biztosítja.

El sem számoltak az előzővel, máris beleugrottunk egy újabb vizes világbajnokságba

Emlékeznek arra, amikor kiálltak a budapesti, 2017-es vizes világbajnokság szervezői és fillérre lebontva, szerződéseket megmutatva részletesen beszámoltak arról, mire mennyit költöttek?

Lopakodó olimpia Veszprémben – miért uszoda épül 15 milliárdért, amikor a lakosság strandot szeretne?

Méregdrága sportuszoda épül Veszprémben, teljes egészében állami forrásból, és majd állami fenntartásban lesz. A hír mégsem váltott ki általános ovációt a királynék városában, az ünnepélyes alapkőletétel óta pedig gyűlnek a kritikus hozzászólások a Facebookon.

Pont a budapesti vébé alatt robbant ki korrupciós botrány a nemzetközi úszószövetségnél

Három újság, az angol Times, a német Spiegel és az úszó szakügyekkel foglalkozó Swimvortex ma írta meg Husain Al Musallam történetét, akit napokon belül megválaszthatnak a nemzetközi úszószövetség, a FINA első elnökhelyettesének.
Találatok: [4]  Oldalak:   1