language

Kulcsszavak:

tanácsadás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [38]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Három év alatt 714 százalékos növekedés - mit tudnak ezek a NER-cégek?

A szinte semmiből pillanatok alatt százmilliárdos árbevétel – ezt produkálta az a két kommunikációs cég, amelyeket Magyar Péter állami hátszelű túlárazással vádol, és amelyeknek az utcai óriásplakát-kampányai elől 2017 óta elmenekülni is lehetetlen volt.

A NAV bűnügyi nyomozói szálltak ki a józsefvárosi polgármesteri hivatalhoz

Pikó András Józsefváros jelenlegi polgármestere még az önkormányzat előző vezetésének bizonyos szerződései miatt tett feljelentést.

Kétmilliárdos veszteséget termelt tavaly a MotoGP-pálya építéséért felelős HUMDA Zrt.

Május végén a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. is közzétette a tavalyi évről szóló pénzügyi beszámolóját. A kormányzati megszorítások miatt határozatlan időre elhalasztott hajdúnánási MotoGP-pálya építésében is aktív szerepet vállaló, a magyar autó- és motorsportért felelős cég 2022-ben valamivel jobb eredményt ért el, mint két éve, de még így is veszteséges volt a működése.

Bukdácsol a rendezvénypiac, de a baráti cégeket így is tízmilliárdokkal tömik ki Orbánék

Miközben a két éve dühöngő világjárvány miatt alig-alig akadnak már rendezvények, az állam több tízmilliárd forint értékben bízta meg az Antenna Hungáriát szervezési feladatokkal. Ezeket aztán a cég el sem végzi, hanem továbbpasszolja Balásy Gyula érdekeltségeinek.

A vizes vb-ért felelős miniszter köréhez is folyt a közpénz a szervező cégtől

Seszták Miklós lánya épp annál az ügyvédi irodánál gyakornokoskodott 2017-ben, amely a miniszter által felügyelt vizes vb szervezőcégének közbeszerzéseit szervezte, jóval a piaci ár fölött.

Ismerőseinek és saját érdekeltségeinek játszott át közpénzt az úszó vb-s cég körözött vezetője

A Bp2017 kiperelt szerződéslistája betekintést enged abba, hogy az adófizetői pénzek hogyan gazdagítanak egy állami vezetőt és környezetét.

Bár a népről szól, mégis a vezetőink tapsolhatják el ezt a 200 milliót is

Budapest egy globális sportfőváros – jelentette ki Orbán Viktor tavaly októberben. Ha ez egyelőre túlzónak is tűnik, Európa Sportfővárosa mindenesetre valóban Budapest ebben az évben. Kétszázmillió forintot készülnek elkölteni a sportfővárosi rendezvényekre. A pénz csaknem fele gálára, tanácsadásra és projektmunkatársakra megy el.

Atlétikai VB: Újabb NER-biznisz lesz a példátlan sportdiplomáciai siker?

Óriási sportdiplomáciai siker, hogy Magyarország rendezheti a 2023-as atlétikai világbajnokságot, ám félő, hogy megint egy sor felesleges beruházásra gurulnak el adómilliárdjaink.

Újabb 725 millió mérnök-tanácsadóra a kormány sportlétesítmény-fejlesztési beruházásához

A kormány grandiózus sportlétesítmény-fejlesztési programjában újabb eredményt hirdetett ki a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK). A tervezett evezősközpont és a diákváros beruházásához kerestek mérnöktanácsadót, és az egyetlen, a CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő zRt.-től beérkező ajánlat nyert is. A minőség 60, a ár 40 százalékban döntött. És a CÉH a KKBK által becsült nettó 735 millió forint helyett nettó 725 millió forintért végzi majd el a munkát. Nekik kell ellátni a mérnök-tanácsadói-, tervellenőri-, költségellenőri- és fenntarthatósági feladatokat a beruházás előkészítésétől a kiviteli tervek elkészültéig.

670 millió lesz csak a mérnök-tanácsadó a kormány sportlétesítmény-fejlesztési beruházásainál

A kormány által kezdeményezett Kemény Ferenc Sportlétesítmény-fejlesztési Programban lesz Budapesti Atlétikai Stadion, Atlétikai Szabadtéri Edzőpályák és Fedett Pályás Atlétikai Multi-funkciós Csarnok, Budapesti Xtrém Szabadidő Park (BMX és Kajak-Slalom) és Dunai Evezős Központ, valamint Új Budapesti Velodrom, Nemzeti Korcsolyázó Központ és BOK Sportcsarnok. Súlyos milliárdokról beszélünk, és mindez kiemelt kormányzati beruházásként valósul meg, az Észak-csepeli és Dél-pesti terület átfogó fejlesztésével egybevarrva, úgy, hogy az elhanyagoltabb részeket rendbe szedik.
Találatok: [38]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>