language

Kulcsszavak:

vagyonosodás / vagyonnyilatkozat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [40]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Újabb utazás bizonyítja Mészáros Lőrinc és a két osztrák légijármű kapcsolatát

A Puskás Akadémia elnöki szerepét is betöltő Mészáros Lőrinc nemrég a dél-spanyolországi Marbellán járt, ahol az NB 1-es Puskás Akadémia FC edzőtáborát, illetve egyik felkészülési meccsét látogatta meg. A repülőgép-figyelő oldalak tanúsága szerint a felcsúti vállalkozó mindkét – vele korábban összefüggésbe hozott – légi járművet, azaz az OE-XWY lajstromjelzésű helikoptert és az OE-HUG jelű privát jetet is használta az utazásához.

Die Presse: Orbán testre szabott közbeszerzésekkel gazdagítja Mészárost, Tiborczot és a többieket

A Nemzeti Együttműködés Rendszere valójában az élet minden területét megszállta, írja az osztrák lap.

A Fülöp család, amely több szálon is összefonódott a Szijjártó-bizniszekkel és a külüggyel

Az egyik testvér 30 évesen, biológusként Szijjártó feleségének titokzatos, milliárdos árbevételű cégét vezeti. A másik testvér Szijjártó kabinetfőnökével házasodott össze, és közös cége van Szijjártó feleségével. A harmadik testvér nemrég kapott külföldi állást a külügytől. A negyedik testvér pedig a családi céget vezeti, amely az elmúlt években több mint 200 millió forint közpénzt kapott, ennek harmadát olyan fejlesztésre költötte, amit azóta sem tudott eladni. Az édesapa pedig 20 évig volt Fertőd polgármestere, egyebek mellett fideszes színekben is.

Ők Mészáros Lőrinc legfontosabb bizalmi emberei

Az ember azt gondolná, hogy egy több száz milliárdos cégbirodalmat csak a lehető legjobb szakemberekkel lehet működtetni. De Orbán Viktor barátjánál is ez a helyzet? Kik Mészáros Lőrinc legfontosabb emberei? A Partizán ennek járt utána ebben a hírlevélben, illetve új videójában (LINK).

Miskolci trafikos építőcége vitt el egy négymilliárdos megbízást Mészárosék elől

Egy sportrendezvénynek köszönheti a Miskolci Egyetem, hogy 20,6 milliárd forint kormányzati támogatást kapott többek között két kollégium és az egyetemi étterem épületének felújítására. A munkálatokhoz szükséges egyik közbeszerzési eljárás le is zajlott, a kollégiumok kivitelezőjét a napokban jelentették be. A nyertes egy miskolci trafiktulajdonos építőipari cége, amely olyan nagyágyúknál tudott olcsóbb lenni, mint a Mészáros család FEJÉR-B.Á.L. Zrt.-je, vagy Kelet-Magyarország egyik tenderkirálya, a Tömb 2002 Kft.

A foci, a kosárlabda, a jégkorong és a röplabda után a borsodi motorsport is a NER-elité lett

Tovább növekszik az a sportbirodalom, amelybe két évvel ezelőtt szállt be az ország hatodik leggazdagabb embere, Szíjj László.

Már csak egy ugrás, és Orbán Viktor vejének vagyona több lesz 100 milliárd forintnál

Tiborcz István immár Budapest több meghatározó ingatlanfejlesztésében is érdekelt. Mégsem képes még egy falusias városka focipályáját sem úgy pótolni, hogy a fizetnivalót ne az állam állja.

„Semmilyen gazdasági tevékenységet nem végző” cégben tűnt fel a zűrös váci fociügy fideszes főszereplője

Pető Tibor nem tüntette fel céges érdekeltségét a vagyonnyilatkozatában. Érdeklődésünkre azt felelte, a tulajdonrészét már értékesítette, de a nyilvános adatok szerint még résztulajdonosa a cégnek. Közben a városban egy nyolclakásos társasház megépítésével hozták összefüggésbe, és a „váci fociügy” és körülötte sűrűsödik.

Járványban is működik a Mészáros-recept, ötszörösére nőtt a 2rule profitja

Itt lett volna a nagy alkalom a Mészáros-féle 2rule mezek nemzetközi bemutatkozására, ám az olimpiára nem jutottak ki az oligarcha sportruhái. A NER azonban így is kaszál a mezcserén.

Mészáros Lőrinc közelít a DVTK-hoz

Orbán Viktor milliárdos barátjának borászati vállalkozása egy cégvezető személyén keresztül fonódik össze a focival.
Találatok: [40]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>