language

Kulcsszavak:

stadion highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [349]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Jócskán megdrágult: közel félmilliárdba kerül a Puskás Aréna gyepének gondozása

Nemcsak a megépítése volt drága, de a fenntartása sem olcsó a 2019-ben átadott Puskás Arénának. Az uniós közbeszerzési értesítőből most ugyanis kiderült, hogy a gyep karbantartásának ára a kezdeti 180 millióról 453 millióra kúszott. Emellett a stadion őrzése is vagyonokba kerül, akárcsak a fűtése és a megvilágítása.

Csoda és szemfényvesztés. Az atlétikai világbajnokság mérlege

Átláthatatlan költségvetés, ígéretes turisztikai adatok, nevetséges számok a megtérülésről, és elképesztő kamuhadjárat a járulékos sikerekről – ezt sikerült összehozni a budapesti atlétikai világbajnokság egy hetében, miközben a pályákon minden úgy ment, ahogy kell.

Mészáros már nyert: kapott annyit az atlétikai stadion felépítéséért, hogy abból kijöjjön egy szuperjacht

Az atlétikai stadion megépült a világbajnokságra, ahogy Orbán Viktor szerette volna, a beruházás profitjából pedig a Mészáros család apraja-nagyja csodás hajókirándulást tehet, de a kormány által kizsigerelt és fizetési nehézségekkel küzdő fővárosnak továbbra is be kell érnie a puszta ígéretekkel.

Fogd a pénzt és fussanak! Magyarország és az atlétikai világbajnokság

Augusztus 19–27. között Budapesten lesz a 19. atlétikai világbajnokság. A magyarok már most elsők a stadionépítés versenyszámban, de szépen csillognak a Fidesz-klientúra érmei is, miközben nem egyértelmű, hogy a helyén kezeljük-e az eseményt.

Így néz ki Magyarország eddigi legdrágább stadionja

Átadták Magyarország legújabb és legdrágább stadionját, a 2023-as atlétikai világbajnokság helyszínét, a Nemzeti Atlétikai Központot. A beruházás az építkezés ideje alatt többször is egyre drágább lett. Az államtitkár az RTL Híradónak most azt mondta: bízik abban, hogy tartani tudják az utoljára megígért 246 milliárd forintos keretösszeget, de biztosat csak a vébé után mond. A világbajnokságot szervező cég vezérigazgatója szerint a sportesemény nyereséges lesz.

Feljutott a futsalcsapat az NBI-be, 2 milliárddal drágult a TE sportcsarnoka

Nem láthatták előre, hogy a TFSE felnőtt férfi futsalcsapata feljut az NBI-be, ezért nem is terveztek be bizonyos műszaki elemeket a Testnevelési Egyetem Csörsz utcai sportlétesítményének fejlesztésébe. De mivel a csapat sikerrel vette az akadályt 2021 nyarán, a csarnokot is alkalmassá kell tenni az első osztályú mérkőzések rendezésére. Többek között ezzel indokolták, hogy ismét drágult a beruházás, amelynek Mészáros Lőrincék ZÁÉV-je a kivitelezője. A költségek az eredeti tervekhez képest így már 3,5 milliárd forinttal nőttek. Igaz, közben a futsalcsapat ki is esett az NBI-ből.

Ez lesz Magyarország legdrágább stadionja

Elkészült a versenypálya a budapesti világbajnokságra épülő atlétikai stadionban. A szerdai sajtóbejáráson a kivitelezők és a szervezők azt mondták: világszínvonalú létesítménnyel gazdagodik Budapest. Az augusztusi atlétikai vb-re épülő stadiont júniusban adják át, a legfrissebb kormányhatározat szerint a költségek 246 milliárd forintnál tartanak.

Most Komáromban építhet stadiont Mészáros Lőrinc gyermekeinek a cége

Csaknem hatévnyi huzavona után idén májusban megkezdődhet a komáromi stadion felújítása és átépítése; a komáromi labdarúgóklub ugyanis bejelentette, lezárták a beruházás közbeszerzési pályázatát; a győztese egy konzorcium lett, amelynek egyik tagja egy Mészáros Lőrinchez közel álló cég – írja a Napunk pozsonyi székhelyű független magyar hírportál, a Denník N testvérlapja.

Paár Attila stadiont, plázát és hotelt vett 8,2 milliárdért, de csak 820 milliót kellett kifizetnie

Az építőipari milliárdos valószínűleg élete üzletét hozta össze Győrben az ETO Park megvásárlásával.
Találatok: [349]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>