Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Stadler József highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [36]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Adócsalás miatt első fokon ötéves börtönbüntetésre ítélték a 90-es évek vállalkozóikonját, Stadler Józsefet

A kecskeméti bíróság első fokon ötéves börtönbüntetésre ítélte az akasztói maszek stadionról illetve az Utolsó vacsora megszerzéséről elhíresült vállalkozót, Stadler Józsefet, aki a vád szerint 2007 és 2010 között jogtalanul próbált meg adót visszaigényelni, és 420 millióval tartozik a NAV-nak.

Térképen is látszik az olajosok pénze

Az olajos legendák tovább élnek, az Aranyháromszög az ország leginkább feketéző része. A helyiek szerint ugyan még mindig megy a trükközés, de az olajszőkítés vagy a Kiskőröshöz közeli Akasztóról származó, emblematikus vállalkozó, Stadler József adócsalásainak volumenét meg sem közelítik a mai ügyletek.

Újabb büntetőper kezdődött Stadler József ellen Kecskeméten

Két rendbeli csődbűncselekmény és a számviteli fegyelem két rendbeli megsértésének a vétsége miatt kezdődött büntetőper Stadler József akasztói vállalkozó ellen szerdán a Kecskeméti Városi Bíróságon.

Földesi-Szabó és Stadler továbbra is tartoznak a NAV-nak

Tovább emelkedett az adóhatóságnak tartósan tartozó magánszemélyek és egyéni vállalkozók száma a negyedik negyedévben, a tartósan adós cégek száma ugyanakkor érzékelhetően csökkent - derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján közzétett adatokból.
Találatok: [36]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>