Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Stágel Bence highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Egy ügyes fideszes családnak húszmillió is leeshet az államtól

Lelkes fideszes családi háttér, politikai beágyazottság és keresztény-konzervatív értékrend. Ezek mind jól jönnek, ha valaki civilként próbál pénzt szerezni az államtól. Megjelentek a Nemzeti Együttműködési Alap idei eredményei, mi pedig végignéztük, milyen kormányközeli szervezetek örülhettek ebben az évben.

Ezt bezzeg nem vizsgálja Lázár János

Közokirat-hamisítás miatt nyomoz rendőrség egy olyan ügyben, amelynek érintettje Stágel Bence, a KDNP volt országgyűlési képviselője, és egy, a kereszténydemokrata fiatalokhoz közel álló civil egyesület. Utóbbi pénzügyeit korábban a politikus kezelte. Az Öko Urbána Egyesületnél furcsa pénzmozgások voltak, amire Stágel nem akart magyarázatot adni az Indexnek, mert szerinte „piszlicsáré az egész ügy”.

KDNP: A saját családok pártján

Hargitai János KDNP-s országgyűlési képviselő és az előzetesben lévő Buda-Cash-vezér, Tölgyesi Péter rokonok – írta meg a Blikk. Tölgyesi az élettársa a képviselő lányának, Hargitai Lindának, gyerekük is született pár hónapja. Esküvőről nem tudni, de azért egy gyerek születése csak ad alkalmat arra, hogy találkozzon egy gyerek apja és nagyapja.
Találatok: [3]  Oldalak:   1