Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Szabó János (Zrínyi) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [69]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

Ez lett a Fidesz elszámoltatásából: 51 kiemelt ügy, 300 fős érintetti lista

Eltelt két év a kormányzásból, íme a Fidesz által beígért elszámoltatás mérlege: eddig 51 jelentősebb témában született gyanúsítás, vádemelés, illetve első- vagy másodfokú ítélet. A háromszáz fős érintetti listán Gyurcsány Ferenc, négy volt miniszter és hat exállamtitkár neve szerepel.

Milliók jutottak a grillcsirkeárushoz a kutatásért

Egy, a pesterzsébeti piacon grillcsirkét árusító vállalkozónak fizettek milliókat egy, a honvédségnél végzett szociológiai kutatásért a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem számára 2010 februárjában – értesült az MTI Hírcentrum.

„Ez van”: börtönbe vonul a volt rektor + Videó

Helybenhagyta a Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését – négy évre börtönbe vonul a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem volt rektora, hivatali befolyással üzérkedés miatt. Szabó János két társával együtt 2009-ben valótlan állításokkal vezette félre az egyik nemzetközi szállítmányozási cég vezetőit azért, hogy a vállalat egy általuk favorizált kft.-vel szerződjön biztonsági feladatokra.

Első fokon négy év a volt rektornak

Négy év börtönre ítélte tegnap hivatali befolyással üzérkedés miatt Szabó Jánost, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem (ZMNE) volt rektorát a Fővárosi Bíróság első fokon. Az egy éve a ZMNE-n kommandósok által elfogott rektor az ügyészség szerint két vádlott-társa közreműködésével egy nemzetközi cégnél próbált meg jogtalan előnyt kicsikarni.
Találatok: [69]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>