language

Személyek:

Szabó János (Zrínyi) highlight_off

Kulcsszavak:

vesztegetés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Ez lett a Fidesz elszámoltatásából: 51 kiemelt ügy, 300 fős érintetti lista

Eltelt két év a kormányzásból, íme a Fidesz által beígért elszámoltatás mérlege: eddig 51 jelentősebb témában született gyanúsítás, vádemelés, illetve első- vagy másodfokú ítélet. A háromszáz fős érintetti listán Gyurcsány Ferenc, négy volt miniszter és hat exállamtitkár neve szerepel.

A DHL-összeesküvés - Vádemelés a Nemzetvédelmi Egyetem volt vezetője és társai ellen

Befolyással üzérkedéssel vádolja a Fővárosi Bíróságra csütörtökön benyújtott vádiratában a Fővárosi Főügyészség Szabó Jánost, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem volt rektorát és két társát. A vádlottak „összeesküvést szőttek” a DHL magyarországi cégének négy vezető munkatársa s a velük szerződött biztonsági cég ellen.

Hamis videóval zsarolt a Zrínyi volt rektora?

Titkosszolgálati kapcsolataira hivatkozva, egy előre megrendezett titkosszolgálati nyomozást kitalálva és arról hamis videofelvételt készítve próbálta megzsarolni a magyar katonai akadémia volt rektora a DHL szállítmányozási multicég egyik leányvállalatát – állítják az ügyben nemrég megszületett vádiratban.

A lopási tudományok doktorai

A közbeszerzési kultúra továbbfejlesztésének irányairól írt dolgozatával szerzett PhD tudományos fokozatot L. Szilárd ezredes, a Honvédelmi Minisztériumban (HM) leleplezett maffiajellegű korrupciós bűncselekmények egyik főszereplője a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen (ZMNE) – tudta meg lapunk.

Korrupcionista Respublika

Akárhonnan tekintünk a mögöttünk hagyott két évtizedre, ez a Harmadik Magyar Köztársaság egyik legszégyenteljesebb korszaka a magyar történelemnek.

Gengszterszervezet: Itt az új MSZP-s botrány!

Az MSZP "tankjai" közül Hagyó Miklósra már rádőlt a BKV, de a pártbéli ősrivális, Szekeres Imre honvédelmi háttérországát is korrupciós ügyek rongálják. E katonai cégek - hasonlóan a fővárosiakhoz - politikai kádertemetőként működnek.

Ártatlannak „vallotta” magát Szekeres Imre

Továbbra is ragaszkodik a bársonyszékéhez, s nem mond le a tárcáját is érintő maffia-bűncselekmények miatt Szekeres Imre honvédelmi miniszter. A politikust rendkívüli ülésen hallgatta meg a parlament honvédelmi és rendészeti bizottsága, ahol kénytelen volt megerősíteni lapunk azon értesülését is, hogy nemrég felfüggesztették a katonai elhárítás egyik műveleti főigazgatóját.

'Szekrényvizit' a honvédelmi bizottság ülésén

Gyorsan és hatékonyan felszámolták a honvédségnél kirobbant visszaélési botrányokat, a szaktárca minden információt azonnal megosztott az ügyekről, ahogy azt a nyomozás érdekei lehetővé tették – így foglalható össze Szekeres Imre honvédelmi miniszter tegnapi bizottsági tájékoztatója.

Operetthadsereg és korrupció

Miután tábornokokat és főtiszteket is meggyanúsítottak maffia-bűncselekmények elkövetésével, történetének legnagyobb botrányát könyvelheti el a Magyar Honvédség.
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>